Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154346
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

http://www.youtube.com/watch?v=fMnRyD3wOIc&feature=related 3x :((

użytkownik usunięty
Syrinx

Kupic ci chusteczki? "buahahahaha"

ogarnij sie leszczu juz ci mowilem! psycha ci niezle siada hahaha

użytkownik usunięty
Syrinx

chyba tobie siadla i to kilka lat temu. znajdz se robote i nie wkurzaj ludzi bo nie masz nic elokwentnego do powiedzenia poza wrzucaniem. popatrzylem na twoje wypowiedzi w innych tematach... jarasz sie transformersami jak male dziecko, udajesz znawce kina a mi zarzucasz fana władcy? popatrz na siebie... leszczem jestes ty. bez odbioru

sio sio i sie skonczyles ! na szczescie! eh zal sie panoszy na filmwebie hannibalowy 86 hahaha

użytkownik usunięty
Syrinx

hahaha... teraz mi doje****es... wspolczuje ci swiatopogladu i tego kim jestes...

zal pajacus zal!

użytkownik usunięty
Syrinx

dlugo pisac jeszcze bedziesz jedno slowo "zal"? naprawde jestes ograniczony intelektualnie... kto tu jest retardem :)

zal kretynie zal!

użytkownik usunięty
Syrinx

nie no widze jednak progres... postarales sie :) brawa za probe udawania ze myslisz!!!

najwiekszym retardem i sierota emocjonalnie-intelektualna jestes TY! w tym dowcip ze ciagle wodze cie za nos i sie dajesz! na zal nawet reagujesz bo jestes zal i tyle ! udowodniles to sam sobie ! dobra zabawa a i lekcja dla ciebie ! odkryles siebie! ps i tak zal jestes;) zal zal zal:)

użytkownik usunięty
Syrinx

jak napisalem na innym forum marna prowokacja z twojej strony :) zalosny to twoj losik jest pajacu jeden. z braku zajecia wchodze sobie czasem i podpatruje ilu kretynow jak ty nosi matka ziemia :) leje na to co piszesz :) w sieci zgrywacie twardzieli w realu sracie w gacie. a odpisywalem tylko po to zeby cie powkur***c troche i sprawdzic ile w was jest nienawisci i max egoizmu :) bujaj sie misiu kolorowy ;P lekcja to dla ciebie byla :) spadaj

użytkownik usunięty
Syrinx

zal zal zal zal zal zal.... retard retard retard... pjac pajac pajac... twoje imiona :)

naprawde zla mi ciebie! i innym forumowiczom!

użytkownik usunięty
Syrinx

slodki jestes wiesz? :P btw zainwestuj w slownik. nie ma zdania w twoim wykonaniu, ktore mialoby jakikolwiek sens. i nie mowie o literowkach. interpunkcja to twoj kolega z ktorym sie dawno poklociles chyba... taki olewczy sposob pisania sprawia ze nikt cie nie bierze powaznie synku :) ludzie wchodza z toba w dyskusje zeby cie wysmiac jak widzialem na wiekszosci tematow w jakich brales udzial. swiadczy to o tym ze jestes albo niedouczony albo totalnie nieprzygotowany i probujesz rozpoczynac klotnie, a znasz tylko kilka slow wyczytanych na innych forach dla egocentrykow, snobow i osob ktore spedzaja zycie klikajac w klawiature. jestem ciekaw czy wogole rozumiesz pojecie slowa "retard"... to ze zaczerpniesz cos z angielskiego nie swiadczy chlopcze o twoim - pozal sie Boze - intelekcie.

ocenił(a) film na 9
Syrinx

mi żal was obu:) myślę że temat tylko zamknąć i osunąć

użytkownik usunięty
plemiona1127

jestem za :) "plemiona1127" wyluzuj ;) nie werze ze nie bawia Cie takie osoby jak syrinx. nie ma nic do zaoferowania poza kilkoma zwrotami majacymi obrazic kogos, ublizyc. troll i to bardzo kiepsciutki w swoim gatunku :)

zal hanibal zal , ciagle kompromitacja z twej strony zal! :) ps osunąc temat;P

użytkownik usunięty
Syrinx

tak sobie tlumacz :) ty i te swoje smutne wywody na temat zalu...

użytkownik usunięty
Syrinx

aha :) koncze pisac z toba bo juz mi sie znudziles :) poza tym zglosilem naduzycia w tym i kilku innych tematach na ktorych obrazales ludzi wiec niedlugo cie zbanuja pewnie :) bye bye :P

zal koles zal! ahhahahaha te twoje marne wpisy eh zal zal

użytkownik usunięty
Syrinx

http://www.youtube.com/watch?v=hVYMwRKuB4k&feature=related

i tym optymistycznym akcentem koncze z toba :)
the end...

zal nawet szkoda klikac lina zal kolesiu!

ocenił(a) film na 10
Syrinx

ludzie uspokójcie się już nie chcę się narzucać ale wydaje mi się że trochę przegieliście :/ proszę przestańcie żalać i pokażcie że macie dobre maniery :I

ocenił(a) film na 6
Syrinx

IronHIDE jak już.