Co za ludzie .... żal mi was i podobnych naiwniaków
Kurde były już 2 częsci Transformersów! ........... Czego wyście się spodziewali?
INCEPCJI ????
Po co poszliście na 3 część skoro dwie poprzednie też nie były bogate w super fabułe?Nie podobało się ? W kinie leci równocześnie 15 innych pozycji.
Macie 10 lat? że nie potraficie odróżnić targetu jaki ma film!??
Normalne że film bazuje na efektach specjalnych - fabuła jest ulotna i trzeciorzędna !
Liczy się rozpierducha!
Czepianie się TRANSFORMERSÓW FABUŁY czy AKTORKI ...
heh to jakbym krytykował KAC VEGAS za brak efektów specjalnych!
Jestem przekonany że jakby się skupili na rozmyś,laniach robotów zamiast akcji
podniosło by się larum że co za gówno , przegadany , mało akcji !
Byle krytykować.
Szukacie czegoś głębszego !? Idzcie na film Almodovara, Copolli czy Allena
Rozumiem jakby to była 1 częśc tak - OK.
Kurde to jakbym po 6 części Piły nagle oczekiwał wątków komediowych?
No proszę was.
Od strony Audio wizualnej ten film miażdzy wszystkie inne.
Muzyka jest fajna , laski są fajne - mało wam ?
Taki był zamysł - Bay nie kręcił filmu z założeniem by zdobyć oskara za
najlepszy film. To film rozrywkowy dla mas !!!
I swoje zadanie spełnia w mojej ocenie perfekcyjnie!
Co za naród....
Idzcie Kaczyńskiego i Rydzyka oglądać ....
albo M jak Miłość - 10 mln polaków ma mokro oglądając takie badziewia.
Filmu nie widziałem ale to najlepszy apel na forum "trójki" jaki do tej pory się ukazał. Masz u mnie plusa ! ;)
nie warto ....bo mam rację ???
A ty co za poziom reprezentujesz że oceniasz mnie po tytule a nie po treści ?
Bo dla mnie reprezentujesz biede w tym momencie,
krisie kelvinie - ile lat? 10 x więcej niż ty ocenionych filmów tutaj .
Bo jak patrzę to chyba tylko 3 obejrzałeś i to teraz.
DZIĘKI DAMEK ! Poprostu krew mnie zalewa czytając niektóre niesłuszne krytyczne opinie.
Oczywiście nie mówię że każdemu musi się podobać no ale litości.....
Idą na 3 część i nie wiedzą że na filmie dominować będa efekty specjalny ....
Nie rozumiem niektórych.
Sory, wróciłem. Już Ci odpisuję. Zaczynają,. filmy Almovodara głębi nie mają, przynajmniej te nowe. Wróćmy do tematu głównego, efekty może i są, ale ten cały chaos tak przyćmiewa, że to się z trudem ogląda. Więcej widać tych pajacowatych latających żołnierzyków, którzy przeżywają wszystkie możliwe katastrofy wieżowca(no dobra, jeden widziałem, że spadł, a skoro żaden Bumbledee go nie złapał, to pewnie umarł) niż samych robotów, które powinny być na głównej scenie filmu. Poza tym, fabuła fabułą, ale po ch.uj on tam wsadził jednego z ciekawszych robotów Shockwave, skoro zrobił z niego flegmatyka? Stoi przez cały film(a za dużo na ekranie to go nie było) i stoi i stoi i stoi i czeka, aż ktoś go w końcu zabije. I długo się nie naczekał.
Dalej idąc, sam sobie przeczysz.
"Czepianie się TRANSFORMERSÓW FABUŁY czy AKTORKI ..."
kawałek dalej :
"Muzyka jest fajna , laski są fajne - mało wam ?"
Już omawiam, tak, większość się czepia tej pani, bo Bay biorąc kobietę, która nigdy nie grała w filmie nastawił się chyba tylko na to, że pokaże ona cycki, dupę i będzie dobrze wyglądała w białych kieckach. bo jej gra aktorska, (sory za urazę aktorów) pozostawia do życzenia wiele, a nawet bardzo wiele. Botox i tym podobne pomińmy.
Dalej, okej, fabuły być nie musi. Ale skoro napieprza 3 część, to niech chociaż te części mają ze sobą coś wspólnego, poza robotami, Samem Witwicki, jego rodzicami, Williamie Lennoxie i agentowi Simpsonowi. Poza tymi rzeczami te części wspólnego mają nic, to w jedynce są takie autoboty, to w dwójce chyba śpią, w trójce nagle wyskakują z lasu. A same wydarzenia zero sensu mają.
Megatron miał się spotkać na ziemi z Sentinelem. Ten jeb.nął na Antarktykę, ten na Księżyc. W części owej - trzeciej dowiadujemy się, że od początku zamiarem był filar. Dobre sobie, to po co Megatronowi Allspark, który był głównym powodem jego podróży?
Dalej, Upadły. W drugiej części niby rządził robotami, a co robił w pierwszej części? siedział na tym dziwnym tronie i czekał?
Rozumiem, że dla Ciebie fabuła nie jest potrzebna, ale niech chociaż to ma ze sobą jakiś związek, nie uważasz?
Ostatnie już, co napiszę. Napisałeś, że Bay nie kręcił dla Oscara, to oczywiście nieprawda. Nominacje za efekty będzie zapewne, sądzę też, że wpadnie mu kilka malinek.
Czekam na Twoją odpowiedź.
Z poważaniem.