Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154343
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Rozczarowanie

ocenił(a) film na 5

Pierwsza i druga część były naprwdę dobre jeżeli chodzi o fabułę, obsadę, efekty i muzykę. Trzecia część jest moim zdaniem dobra tylko pod względem efektów. Wielkie rozczarowanie...

ocenił(a) film na 3
Gusia_5

zgadzam się. Moim zdaniem za mało tu było Torturro i Duhamela, LaBeouf doszedł do perfekcji w kwestii krzyków i na tym kończy się jego aktorstwo tutaj, na siłę wciśnięty Malkovich i McDormand. Może Dempsey się wysilił trochę bardziej. A Blondyna na zastępstwie nieudolnie próbowała naśladować Czarną poprzedniczkę. Po prostu jedno wielkie ŻENUA. Pomijam już kwestię fabuły...

ocenił(a) film na 2
minogina

Ja także uważam te część za dno. Już gdy oglądałem drugą część uważałem ją za słaba natomiast 3 "pobiła" wszelką konkurencję. Nie mogę się przyczepić do efektów bo te były na prawdę niezłe. Ale niestety nie samymi efektami człowiek żyje, oglądając 1 cześć czułem spójność efektów z fabułą (niby fabuły też nie było dużo ale wszystko współgrało), natomiast tutaj czułem przez większość czasu znudzenie i czekałem tylko by sie skończył...

ocenił(a) film na 6
Gusia_5

Absolutnie sie zgadzam! Poza efektami, które nota bene nie były jakieś nadzwyczajne film nie posiada dobrej fabuły a ratują go jedynie efekty i muzyka. Oby kolejna część o ile powstanie miała jakąś porządną fabułę a nie tylko bzdurny temat podrasowany efektami dla komercjii i 3D.