Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154349
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Który według was by wygrał?

RoboWarrior

Zależy czy Shockwave mógłby użyć Drillera.

ocenił(a) film na 10
transformers567_fw

oczywiście

ocenił(a) film na 4
RoboWarrior

Chyba Devastator. Driller nie ma broni dystansowej, która jest tak ważna w walce z kimś tak potężnym w walce wręcz jak Devastator. Macki Drillera i działko Shockwave'a to za mało.

ocenił(a) film na 10
Urzach

Zgadza się Driller ma za mało uzbrojenia.
Dewastator spokojnie pokonał by Drillera i Shockwave'a!

ocenił(a) film na 7
RoboWarrior

prawda devastator by zmiótł ich z powierzchni ziemi

ocenił(a) film na 6
RoboWarrior

Devastator i .

ocenił(a) film na 8
RoboWarrior

Shockwave z komisku i anime by wygrał spokojnie.
Ta C..i...pp...K...a z filmu nie dałaby rady :/

frantic84

Oryginalny Shockwave zmieniał się w wielkie działo więc problemów by nie miał. To jest też mój ulubiony decepticon i transformer wiec nie jestem obiektywny ;)

ocenił(a) film na 4
Boof_X

Może i zamieniał się w wielkie działo, ale na pewno nie takiego kalibru żeby rozwalić Devastatora nim ten by go rozerwał na kawałki. Też bardzo lubię Shocka, ale nie przeceniam jego siły.

Urzach

W komiksie Shockwave skopał megatrona kilka razy i optimusa też, ale dostał cięgi od Scorponoka. Ale fakt, siła tego Decepticona to nie zdolnosci bojowe a raczej zimna kalkulacja i podstęp. Szkoda ze w filmie pominięto te jego monologi.

ocenił(a) film na 10
RoboWarrior

ja obstawiam że Dewastator :)

ocenił(a) film na 7
The_Darkest_Charlotte

JEst jeszcze Omega Supreme hehehe. Ale wracając do tematu myśle że Shock jednak byłby zwycięzcą. Devastator jest mało stabilny i często był zpowrotem porozżucany w Constructycony.

ocenił(a) film na 4
bolczyk

Chyba mówisz o G1, bo w filmie Devastator był jak najbardziej stabilny.

ocenił(a) film na 6
RoboWarrior

bez wątpienia wygrałby Shockwave nawet bez drillera jest on najsilniejszym w całym uniwersum transformerów rozmiar to nie wszystko
ps. czy tylko ja mam wrażenie że decepty zostały dosyć mocno upośledzone w 2 i 3 ??

ocenił(a) film na 4
maslascher

Shockwave nie był najsilniejszym Transformerem w uniwersum, był najwytrzymalszym (pociski się od niego odbijały z tego co pamiętam). Najsilniejszym był oczywiście Optimus, co udowodniono nam z dziesięć razy w drugiej i trzeciej części (grrrrrr...).
ps. ja też mam takie wrażenie, a nawet jestem tego pewien.