Wiadomo czy w tej części filmu będzie jakiś utwór Linkin Park? Poprzednie dwie części filmu były super m.in. przez ich muzykę.
z tego co wiem linkin park nie wyrażał chęci do tworzenia muzyki w tej części transformersów
kiedyś na www.lpzion.org był news z question&answer z chyba mike'em, tam ktoś zadł pytania właśnie na ten temat i mike odpowiedział przecząco. nie pamiętam kiedy był dokładnie ten news wiec jak cię to interesuje to wejdz i sam poszukaj.
też czytałem tego newa na lpzion i wydaję mi się że Mike powiedział że jeżeli ktoś im zaproponuje nagranie soundtracka to wtedy się zastanowią
"Dwie poprzednie części super" i to jeszcze dzięki czemu? - Dzięki "muzyce" Linkin. Prawie spadłem z fotela heheheheh, ale jaja :D
Po twojej "inteligentnej" wypowiedzi nie jestem w stanie stwierdzić twojego problemu. Na przyszłość staraj się pisać posty w bardziej zrozumiały sposób żeby ktokolwiek mógł je zrozumieć. A i przestań jarać to świństwo, bo masz za dobry humor... i jeszcze z fotela spadasz -.- Pozdro