Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154343
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Wiadomo czy w tej części filmu będzie jakiś utwór Linkin Park? Poprzednie dwie części filmu były super m.in. przez ich muzykę.

ocenił(a) film na 7
JaponczykZChin

z tego co wiem linkin park nie wyrażał chęci do tworzenia muzyki w tej części transformersów

ocenił(a) film na 8
Mendel725

niby gdzie tak bylo napisane?

ocenił(a) film na 7
pyrazginerz

kiedyś na www.lpzion.org był news z question&answer z chyba mike'em, tam ktoś zadł pytania właśnie na ten temat i mike odpowiedział przecząco. nie pamiętam kiedy był dokładnie ten news wiec jak cię to interesuje to wejdz i sam poszukaj.

Mendel725

też czytałem tego newa na lpzion i wydaję mi się że Mike powiedział że jeżeli ktoś im zaproponuje nagranie soundtracka to wtedy się zastanowią

ocenił(a) film na 10
JaponczykZChin

zgadzam się, te piosenki są świetne ;]

ocenił(a) film na 10
guncia

również się zgadzam

ocenił(a) film na 4
JaponczykZChin

"Dwie poprzednie części super" i to jeszcze dzięki czemu? - Dzięki "muzyce" Linkin. Prawie spadłem z fotela heheheheh, ale jaja :D

sajgon87

Po twojej "inteligentnej" wypowiedzi nie jestem w stanie stwierdzić twojego problemu. Na przyszłość staraj się pisać posty w bardziej zrozumiały sposób żeby ktokolwiek mógł je zrozumieć. A i przestań jarać to świństwo, bo masz za dobry humor... i jeszcze z fotela spadasz -.- Pozdro

ocenił(a) film na 4
JaponczykZChin

Moim "problemem" jest zamiłowanie do rzeczy dobrych. Albo inaczej - totalna niechęć do kału jakim np. jest Linkin Park. Na inne tematy nawet nie chce mi się z Tobą polemizować. Spójrz na swój profil, ocenione filmy i spróbuj zrozumieć dlaczego...dziecino. Tyle, żegnam.