Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154349
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Mam pytanie może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym statkiem?
Autoboty maja swój statek lecą nim na księżyc żeby zobaczyć ten statek z tym poprzednim Prime . A w dalszej części filmu musza lecieć statkiem z przyczepionym do siebie wahadłowcem bo jak mówi jedna z postaci nie mogą opuścić ziemi:D (a tak pozatym jak zwykły ziemski wahadłowiec może wynieść statek autobotów który musi być wielkiiiii a tu pokazane jest jak by zajmował 3/4 powierzchni statku autobotów)?

ocenił(a) film na 7
father89

Za pierwszy razem lecieli zobaczyć rozbity statek na księżycu, za drugim razem musieli opuścic ziemie żeby nie została zgładzona. A co do statku to on nie pomieścił by autobotów dlatego z tyłu tego wachadłowca był domontowany statek a ten standardowy z przodzodu nie wiem czemu miał służyć, chyba jako dodatkowy silnik. Też to zaważyłem jak i wiele innych niedociągnieć, a jest ich sporo.

father89

Wiem że lecieli zobaczyć statek ale i tak przecież lecieli z ziemi czyli statek jest sprawny i dolecieli z ziemi na księżyc. A póżniej używali wahadłowca :| bo przecież tylko do wyniesienia go z atmosfery ziemi bo przeciez oni nie siedzieli by wahadłowcu ludzkim (przypominam 9 autobotów) a silniki i tak odpadaja po starcie:)