Bardzo dobry film. Obejrzałem całą trylogię i jestem pozytywnie zaskoczony, nie wiedziałem, że to mnie aż tak "porwie" :) Cóż, zachęcam do oglądania. Bardzo miło się w full HD ogląda, szczególnie te efekty i animacje mmm wisienka na torcie ^^
ok ziomek, czyli jak jakiś film mi się podoba który się nie podoba Tobie to się nie znam ? pfff, bez takich farmazonów proszę :)
nie, ale jak taki syf ci sie podoba, no to sie nie znasz, chyba proste nie. ale nie musisz sie na wszystkim znać, byćmoże znasz sie dobrze na zbieraniu znaczków, nie martw sie, we wszsykim poprostu nie można być dobrym, to nie twoja wina.
śmieszny jesteś naprawdę, prawie jak żyd w komorze :) Pomijając to co napisałem, skąd Ty możesz wiedzieć to czy się znam czy nie ? Nie lubię staroci, wolę współczesne filmy przyjemniej mi się je ogląda. Lubię każdy rodzaj filmu, po prostu wole oglądać filmy na luzie z popcornem w łapie, niż siedzieć 20 cm od ekranu i wytykać fail'e, nieprawdaż ? Trylogię TF'a oceniłem na 10 bo naprawdę mi się podobała, może nie jest jakimś arcydziełem ale nie zasługuje na ocenę niższą niż 3 :)
Nie jest to oczywiste, długo zatanawialem sie nad tym czy 9 czy 10, podobał mi sie jednak tak bardzo i tak się na nim ubawiłem że postanowiłem dać 10, jest to poza tym najlepiej wyreżytserowany film Tarantiono, nie mówię o fabule , ale o samej sztuce reżyserii - wyszło mu arcydzieło, jak sam powioedział w ostatniej linijce scenariusza.. A debilny śmiech w niczym ci już nie pomoże. Pozdrawiam
No a Ja się tak samo ubawiłem na Transformersach jak Ty na Bękartach...Ciebie zachwyciła "sztuka" reżyserii,a mnie efekty specjalne,które są FENOMENALNE ;]