Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154342
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Super!

ocenił(a) film na 10

Bardzo dobry film. Obejrzałem całą trylogię i jestem pozytywnie zaskoczony, nie wiedziałem, że to mnie aż tak "porwie" :) Cóż, zachęcam do oglądania. Bardzo miło się w full HD ogląda, szczególnie te efekty i animacje mmm wisienka na torcie ^^

KR1XON

Jak sie nie znasz to nie polecaj innym.

ocenił(a) film na 10
Xerxo

ok ziomek, czyli jak jakiś film mi się podoba który się nie podoba Tobie to się nie znam ? pfff, bez takich farmazonów proszę :)

KR1XON

nie, ale jak taki syf ci sie podoba, no to sie nie znasz, chyba proste nie. ale nie musisz sie na wszystkim znać, byćmoże znasz sie dobrze na zbieraniu znaczków, nie martw sie, we wszsykim poprostu nie można być dobrym, to nie twoja wina.

ocenił(a) film na 10
Xerxo

śmieszny jesteś naprawdę, prawie jak żyd w komorze :) Pomijając to co napisałem, skąd Ty możesz wiedzieć to czy się znam czy nie ? Nie lubię staroci, wolę współczesne filmy przyjemniej mi się je ogląda. Lubię każdy rodzaj filmu, po prostu wole oglądać filmy na luzie z popcornem w łapie, niż siedzieć 20 cm od ekranu i wytykać fail'e, nieprawdaż ? Trylogię TF'a oceniłem na 10 bo naprawdę mi się podobała, może nie jest jakimś arcydziełem ale nie zasługuje na ocenę niższą niż 3 :)

ocenił(a) film na 8
Xerxo

A bękarty wojny to film na 10/10 ? Hahahahhahah....

wik1992

Nie jest to oczywiste, długo zatanawialem sie nad tym czy 9 czy 10, podobał mi sie jednak tak bardzo i tak się na nim ubawiłem że postanowiłem dać 10, jest to poza tym najlepiej wyreżytserowany film Tarantiono, nie mówię o fabule , ale o samej sztuce reżyserii - wyszło mu arcydzieło, jak sam powioedział w ostatniej linijce scenariusza.. A debilny śmiech w niczym ci już nie pomoże. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Xerxo

No a Ja się tak samo ubawiłem na Transformersach jak Ty na Bękartach...Ciebie zachwyciła "sztuka" reżyserii,a mnie efekty specjalne,które są FENOMENALNE ;]

wik1992

i każdy ma prawo do swojej opinii. pozdrawiam

użytkownik usunięty
KR1XON

bardzo fajny , ale nie każdy lubi filmy tego typu .

ocenił(a) film na 7
KR1XON

Bardzo fajne były efekty specjalne, kasa wydana na film i.. główna bohaterka.. tylko za to 7 dałem :))