Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154346
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Byłem pewny,że znajdą się sami krytycy hahha wielcy znawcy kina muszą,ale to muszą jadem rzucać byle film skrytykować bo mu sie to nie podobało,bo Rosie dupy nie pokazała,bo tamto sramto.Ogarnijcie ryje,albo idźcie na Calineczke z rodzicami tam dopiero efekty specjalne i fabuła jest ahhahah nara trolle,a film MEGA.

Gabrys20

I kto tu jest Trollem? Widziałeś ten film, takie gówno trzeba krytykować! :P

Juby_

Dodam jeszcze, że nie uznaje siebie za jakiegokolwiek znawcę kina i uwielbiam kino rozrywkowe. Ale co z tego, kiedy na ekranie widzi się takie cóś! :P

ocenił(a) film na 10
Juby_

Tak Juby widziałem film.Miłego dnia

ocenił(a) film na 8
Juby_

Spoko czyli zaczynasz być typowym Trollem który przemawia w imieniu wszystkich , zapamiętaj że to gówno ty krytykujesz a nie wszyscy i są ludzie którym to się podoba i nic nie zmienisz

wisniorzech

No dobra, wiem, że komuś może się to podobać, ale przez to, że mi się nie podoba nich nie nazywają mnie trollem. :P

ocenił(a) film na 10
Juby_

juby_ gówno to ty masz na ryju ewidentnie.

Radek_Markiewicz

I widzicie, to ja jestem trollem. A ci którym film się podobał (Radek_Markiewicz ) nie, bo jak widać reprezentują wysoki poziom intelektualny wylewając na mnie taką falę argumentów. ;D

Gabrys20

Ehhh, ale żałosna wypowiedź. Na pewno znajdziesz wielu sprzymierzeńców na Twoim poziomie.

ocenił(a) film na 3
Bartek_M

Trzeba zauważyć że na normalną krytykę transformerów, psychofani odpowiadają tylko w taki sposób.

Gabrys20

No dokładnie przy każdej dużej premierze forum w mgnieniu oka zamienia się w śmietnik, ze wszystkimi filmami tak było z Mrocznym Rycerzem i Avatarem włącznie. Elektorat pisu gdzieś musi dać upust swojej frustracji zawsze pada tam gdzie akurat jest zainteresowanie i większy ruch.

arczi25

Może podasz w takim razie jakiś argument dlaczego jesteśmy Trollami z Pisu? Ja tam wystawiłem swoją recenzję i napisałem co mi się w tym czymś co nazywają filmem nie podobało:
http://www.filmweb.pl/film/3D+Transformers+3-2011-505976/discussion/2+10+-+Niech +Michael+Bay+ju%C5%BC+nie+przeprasza%2C+nie+b%C4%99dzie+przebaczenia!,1674449

Juby_

...kolego, który ocenia filmy tylko na1 lub 10. :P

ocenił(a) film na 3
Gabrys20

OK, może inaczej. Jeżeli ten film oceniać w swoich kategoriach, czyli jako gówna to wypadł całkiem całkiem ;P