kurde ! No litości. :( Megan zagrała już w 2 częściach, a do tej wzięli jakiegoś króliczka playboya. Ma usta jakby miała je po jakims wypelnianiu albo cos. Mogli wziać jakas normalna aktorke,troche przynajmniej znaną i w dodatku brunetke,a nie brunetke gra blondynka. Jeej. mialam isc na ten film,ale jak nie ma Megan to mi sie powoli odechciewa,chociaż te efekty i mnóstwo akcji z Shią mnie zadowalają :D nie no,do kina na pewno pójdę. przynajmniej będę wiedziala czy warto było,czy nie,bo tak to będę miała rozkmine ;d
Fox wyleciala z planu po tym jak w wywiadzie porownala Baya do Hitlera. A tak poza tym, byla istnym uciazeniem dla pozostalych pracownikow.
Sorry ale nie wierze w to aby materialna sucz była na tyle zdolna aby pierwszą rolę zagrać w takim filmie. Pewno czym innym zaimponowała reżyserowi ;), zobaczymy jak zaimponuje widzom. Przez te wary łatwego zadania nie ma.
Po pierwsze - Rosie Huntington Whiteley nie jest żadnym króliczkiem Playboy'a a jedną z najlepszych modelek pracujących dla takich branży jak Victoria's Secret.
Po drugie - Rosie ma naturalnie duże usta, dlatego jakakolwiek ingerencja przyniosła wymierne rezultaty.
Po trzecie - Rosie ''blondynka'' nie gra Megan ''brunetki'' tylko jest zupełnie nową postacią w fabule filmu.
Po pierwsze Rosie jest brzydka
Po drugie to plastikowa laka. Wszystko miała poprawiane ( zresztą nic jej nie pomogło)
Po trzecie Megan nie ma w swoim ciele nic sztucznego po za tatuażem.
zgadzam się.....jest jak pomidor hodowany na wacie....oprócz wyglądu(choć mi się nie podoba) nie posiada żadnych innych walorów,
Skąd możesz wiedzieć cokolwiek o jej walorach, lub o tym, że ich nie posiada? Możesz oceniać jej wygląd, sposób mówienia, czy poruszania, ale nie pisz proszę, że jakaś modelka/aktorka nie posiada innych walorów oprócz wyglądu - z bardzo prostej przyczyny - nie znasz jej osobiście.
Megan Fox również ma powiększone usta.
No przecież Rosie sama mówiła, ze gdy była nastolatka dzieciaki dokuczali jej z powodu ust.
http://www.filmweb.pl/person/Rosie+Huntington-Whiteley-641012/discussion/Oj+tam+ Oj+tam-1698819
Po czwarte - Rosie to partnerka Jasona Stathama, który na 99% załatwił jej tę rolę.
nowa niczego sobie choć Megan jednak lepsza ale co do tej akcji ze zmianą bohaterki to już nie czaje bo po co ciągnąć przez 2 odcinki historie miłosną żeby w 3 ich rozdzielić? za taki zabieg odjołem filmowi kolejny punkt. A wogóle to jaki facet przy zdrowych zmysłach rzuciłby Megan Fox?
oprócz tego, że Megan miał już dość reżyser to może wszyscy stwierdzili, żę potrzebują nieznanej aktorki a nie znanego manekina
mnie też obrzydziła ta wymalowana, wypchana silikonem eks modelka, kurde jak można było wziąć kogoś takiego do tego superanckiego filmu?? Gdy tylko ją zobaczyłam to od razu nie chciałam już oglądać tego filmu :( Megan była ładniejsza i moim zdaniem nie jest wredna ale ma swój charakter :) pozdro
to nie chodzi o to ze chcialo im sie zmienic aktorke i skonczyc watek milosny Megan i Shaya( nie pamietam jak oni mieli :P)tylko poprostu zwolnili megan i musieli cos nowego dac , osobiscie 100 razy bardziej wole Megan