Trailer 1 - 08 grudzień 2010
Spot TV Superbowl "Dark" - 06 lutego 2011
Daytona TV Spot "Nascar" - 19 luty 2011
Teaser Trailer - 25 marca 2011
Spot TV Reelz "Autobots" - 03 kwietnia 2011
Telewizja MTV Spot "Moon" - 21 kwietnia 2011
Theatrical Trailer - 05 maja 2011
Nick TV Spot - 13 czerwca 2011 r. (5 minut clip)
Publikacja filmu w 3D - 01 lipca 2011
Spot TV DVD 1 - 8 września 2011
Spot TV DVD 2 - 23 września 2011
DVD / Blu-Ray premiery - 04 października 2011
Aha. Utworem, który będzie promował film Transformers - DOTM jest - i to już chyba tradycja - klip zespołu Linkin Park a dokładnie "Burning in the skies. Teledysk już miał swoją premierę lecz jest to wersja "International", a w niej nawet nie mamy co liczyć na jakieś sceny z TF: DOTM, dopiero wersja klipu "US Version", będzie zawierała urywki z najnowszego filmu Baya.
jak dla mnie ten kawałek jest za bardzo ''cichy''
ale LP może zmienią coś oprucz teledysku.
tak jak w 2-ce.
ostatnio byl wywiad z basita lp phoenixem..i mowil ze niebeda tworzyc muzyki do transformers...to ja nie wiem zkąd to wziąłeś....
"DVD / Blu-Ray premiery - 04 października 2011", hehehe akurat dzień przed moimi urodzinami.
no nie lubię czkać, ale jednocześnie mam czas na rozmyślanie co na tym zwiastunie zobaczę
Jestem ciekaw co zobaczymy na tym nowym teaserze, napewno będzie pełno wybuchów i nawalanki może jakieś nowe Autoboty...tylko szkoda że tak pózno :(
Co się tak podniecacie. Najprawdopodobniej nie będzie żadnego zwiastuna. Nelson, administrator forum Baya twierdzi, że zwiastun pojawi gdzieś w połowie kwietnia. A kto potwierdzał tą jutrzejszą datę? Bay, wytwórnia?