Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154342
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

T1 czy T2 miały to coś, co po skończeniu oglądania pozwalało powiedzieć "fajne było". Jakoś T3 mnie do tego nie skłonił...

Efekty identyczne jak w T1 i T2 - nic nowego, przynajmniej muzyka trzymała poziom - dobry poziom

Nartenlener

Boże ludzie co z wami?
Po premierze dwójki wszyscy mówili:
"To już nie to samo co jedynka"
Po premierze 3 :
"To już nie to samo co tamte części"
Jak wejdzie 4:
"To już nie to samo co oryginalna trylogia."

ocenił(a) film na 10
transformers567_fw

To jest to typowe polskie narzekanie.Narzekanie na wszystko i wszystkich dookoła bo tacy z nas " fachowcy" od każdego filmu ,gatunku filmowego,aktorstwa,scenariuszy,reżyserii,efektów specjalnych i czego by tam jeszcze nie wymienić a sami nie potrafimy zrobić żadnego jak do tej pory filmu który by miał tak wielką publiczność na całym świecie i chciały go obejrzeć miliony i nie chodzi tutaj tylko o Transformers.

ocenił(a) film na 6
FRODO33

Kilkanaście lat temu wrażenie zrobił na mnie Terminator 1 - efekty generowane klatka po klatce - majstersztyk. potem nadszedł Terminator 2, który był pierwszym filmem w pełni komputerową zrobioną sceną - wrażenie ogromne. Następnie Titanic, Matrix(y) i Transformers 1, 2. Każdy z tych filmów coś wnosił do kinematografii i po każdym następnym filmie spodziewano się czegoś lepszego (Avatar?), więc to nie chyba tylko polskie narzekanie. Wg mnie jedyną z niewielu serii co trzyma poziom to Matrix - świetna trylogia.

ocenił(a) film na 5
Nartenlener

Ja również uważam że ta część jest słabsza od pozostałych. Fabuła była już tak naciągana, że nie miało to sensu. I zdecydowanie brakowało mi Megan, która sprawdzała się o niebo lepiej w roli dziewczyny Sama.

Nartenlener

nie ma megan nie ma transforemera xD

ocenił(a) film na 5
rakass

tylko za niezłe efekciarstwo dałem 5/10. W przypadku, gdybym miał oceniać fabularnie - dostałby 3/10 maksymalnie.

ocenił(a) film na 10
Nartenlener

TF 1 - Moim zdaniem druga po TF 2 najlepsza część. Te 2 części miały w sobie 'to coś'. Nie wiem co, ale może chodzi o Megan Fox, której tutaj nie było, a to był ogromny błąd. Dwie pierwsze części zrobiły na mnie takie wrażenie, że się popłakałem, a ta to? Zrobiona dla kasy...

ocenił(a) film na 8
Zmorex

Popłakałeś się po Transformersach?:))