Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154342
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Tak jak tytuł czy wie ktoś kiedy wychodzi Transformers 3 na DVD? Ponieważ chciałem sobie kupić i oglądnąć z kuzynem, ponieważ nie był i nie będzie na tym w kinie.

użytkownik usunięty

Najprawdopodobniej w listopadzie.

wczoraj czytałem fajną informację że w grudniu tego roku Transformers 3 dark on the moon wyjdzie na DVD

ocenił(a) film na 10
generation26

Z tego co udało mi się wyszukać w necie to dopiero najprawdopodobniej ukaże się albo w połowie listopada albo z początku grudnia.
Poczekajmy jeszcze trochę a na pewno ustalą jakąś datę.

ocenił(a) film na 8
mateusi91

Nie mogę się doczekać :D

ocenił(a) film na 10
urinmyveins

Ja też, czekam z niecierpliwością na DVD.

ocenił(a) film na 8
mateusi91

Mam nadzieję, że zrobią jakiś zajebisty box z całą trylogią :d bo na to czekam!

mateusi91

Oficjalnie transformers 3 Dark On The Moon ma być 30 września i na DVD i na BluRay

30 września wyjdzie DVD w Stanach, w Polsce premiera jest przewidziana na Listopad :)

ocenił(a) film na 10

jak tylko pokażę się ta płyta nie ma bata, kupuję ją !!!! już nie mogę się doczekać, fajnie by było gdyby ten film byłby w 3D i do płyty dołączone były by okularki jak w kinie :) :D

ocenił(a) film na 10
The_Darkest_Charlotte

jest już na fejsie reklama tf3
premiera wydania filmu na DVD ma się odbyć PONOĆ 8 listopada

ocenił(a) film na 10
Radek_Markiewicz

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=246934102008711& set=a.196236317078490.37515.180774635291325&type=1&t heater
sory nie 8 listopada tylko 30 września

ocenił(a) film na 10
Radek_Markiewicz

Szkoda że u nas tak późno wychodzi, chciałbym już ten film mieć na DVD :D
Ale cóż pozostaje nam odliczać do premiery :D

ocenił(a) film na 8
mateusi91

ja czekam na wydanie blu ray 3d.

kiadimundi

To u nas też 30 września?

ocenił(a) film na 8
maaj_banes

U nas pewnie trochę później wyjdzie, lecz światowa premiera na bluray i DVD 30 września :)
Tak więc jeżeli w USA premiera na DVD/BluRay 30 września to można się spodziewać filmu na stronach torrentowych .
Lecz ja i tak kupię wersję 2-płytową BluRay :)

DawidPB94

Tak myślałam ; D

a nie wiecie czy będzie wydanie takie, że będzie wersja 2D i 3D?

ocenił(a) film na 8
Mateuszek123321

Będzie wersjia 2D jak i 3D , jeżeli Ci chodzi do ściągnięcia ze stron torrentowych.
No i będą wersje płytowe do kupienia 2D i 3D :)

W Polsce Transformers 3 na DVD i Blu-ray 8 Listopada pozdro :)

danio21b

Jakieś źródło?

transformers567_fw

Napisałem maila do wydawcy (Imperial Cinepix) i w odpowiedzi dostałem właśnie datę 8 Listopad :)

danio21b

Fajnie tylko skoda że nie w październiku ale spoko.

ocenił(a) film na 8
danio21b

Hej danio 21b na jaki dział adresowałeś tego maila?? bo na stronie imerial cinepix w zakładce kontakt trzeba wypełnić formularz i tam są różne działy np dział marketingu itp. to na który??

ocenił(a) film na 8
kiadimundi

No jak ja już pisałem, wersja ENG (premiera 30 wrzesień USA) będzie dostępna na stronach torrentowych, jestem tak zniecierpliwiony, że będę musiał ją ściągnąć, bo nie chcę mi się czekać do listopada:)

DawidPB94

co??????// listopad?? niech to cholera jasna weźmie, mogłem do kina iść;p tyle czekać mnie krew zaleje, myślałem że 30 września...

ocenił(a) film na 8
ZeneQr

jest 30 września ale w USA a u nas będzie najprawdopodobniej w listopadzie

użytkownik usunięty
kiadimundi

W Polsce premiera 8 Listopada. http://www.bluedvd.pl/p/pl/imp330/transformers+3+blu-ray.html

ale będą jakie wersje z napisami PL?:D

ocenił(a) film na 10
ZeneQr

Nie no powinno być,inaczej nie obejrze tego.No mogę wyłączyć lektora i oglądać only angielski.

ptvMiller1

ale chodzi o to jak już ukaże się w USA to czy w tym czasie pojawi sie coś w polsce z napisami?:)

ZeneQr

Jest już DVDRip:
Transformers Dark Of The Moon 2011 DVDRip XviD-TWiZTED

ocenił(a) film na 8
WARIACIK

A BluRay rip kiedy?? :D

ocenił(a) film na 6
ArkadiosM

Też już jest.

adolek17pl

czyli wersje dvd z napisami da się pobrać już;p albo w hd...to fajnie:)

ocenił(a) film na 6
ZeneQr

Mnie to bardziej ciekawi czy wydanie DVD będzie 2-dyskowe i czy będzie tak samo jak poprzednie części w Metal-Boxie :D. Jedynkę i dwójkę mam właśnie takie wydania :D

RiDeR882

Ja też!

ocenił(a) film na 10
transformers567_fw

chwila.... czyli pobrać film z napisami można... a kupić tak poprostu w sklepie to jeszcze nie?

ocenił(a) film na 5
transformers567_fw

Pisałem do firmy imperial cinepix i dowiedziałem się że niestety edycja na dvd będzie tylko w jedno płytowa i w zwykłym pudełku
szkoda :(

ocenił(a) film na 6
RiDeR882

ja też się nad tym zastanawiam. wkurze się jak trójka nie będzie w takim wydaniu... :(

ocenił(a) film na 4
ArkadiosM

na necie już macie bluray-a i dvd, tak dla informacji,elo