Tak jak tytuł czy wie ktoś kiedy wychodzi Transformers 3 na DVD? Ponieważ chciałem sobie kupić i oglądnąć z kuzynem, ponieważ nie był i nie będzie na tym w kinie.
wczoraj czytałem fajną informację że w grudniu tego roku Transformers 3 dark on the moon wyjdzie na DVD
Z tego co udało mi się wyszukać w necie to dopiero najprawdopodobniej ukaże się albo w połowie listopada albo z początku grudnia.
Poczekajmy jeszcze trochę a na pewno ustalą jakąś datę.
jak tylko pokażę się ta płyta nie ma bata, kupuję ją !!!! już nie mogę się doczekać, fajnie by było gdyby ten film byłby w 3D i do płyty dołączone były by okularki jak w kinie :) :D
jest już na fejsie reklama tf3
premiera wydania filmu na DVD ma się odbyć PONOĆ 8 listopada
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=246934102008711& set=a.196236317078490.37515.180774635291325&type=1&t heater
sory nie 8 listopada tylko 30 września
Szkoda że u nas tak późno wychodzi, chciałbym już ten film mieć na DVD :D
Ale cóż pozostaje nam odliczać do premiery :D
U nas pewnie trochę później wyjdzie, lecz światowa premiera na bluray i DVD 30 września :)
Tak więc jeżeli w USA premiera na DVD/BluRay 30 września to można się spodziewać filmu na stronach torrentowych .
Lecz ja i tak kupię wersję 2-płytową BluRay :)
Będzie wersjia 2D jak i 3D , jeżeli Ci chodzi do ściągnięcia ze stron torrentowych.
No i będą wersje płytowe do kupienia 2D i 3D :)
Hej danio 21b na jaki dział adresowałeś tego maila?? bo na stronie imerial cinepix w zakładce kontakt trzeba wypełnić formularz i tam są różne działy np dział marketingu itp. to na który??
No jak ja już pisałem, wersja ENG (premiera 30 wrzesień USA) będzie dostępna na stronach torrentowych, jestem tak zniecierpliwiony, że będę musiał ją ściągnąć, bo nie chcę mi się czekać do listopada:)
co??????// listopad?? niech to cholera jasna weźmie, mogłem do kina iść;p tyle czekać mnie krew zaleje, myślałem że 30 września...
W Polsce premiera 8 Listopada. http://www.bluedvd.pl/p/pl/imp330/transformers+3+blu-ray.html
Nie no powinno być,inaczej nie obejrze tego.No mogę wyłączyć lektora i oglądać only angielski.
Mnie to bardziej ciekawi czy wydanie DVD będzie 2-dyskowe i czy będzie tak samo jak poprzednie części w Metal-Boxie :D. Jedynkę i dwójkę mam właśnie takie wydania :D
chwila.... czyli pobrać film z napisami można... a kupić tak poprostu w sklepie to jeszcze nie?
Pisałem do firmy imperial cinepix i dowiedziałem się że niestety edycja na dvd będzie tylko w jedno płytowa i w zwykłym pudełku
szkoda :(
ja też się nad tym zastanawiam. wkurze się jak trójka nie będzie w takim wydaniu... :(