Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154343
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

6/10 - dałbym 7 gdyby zamiast Rosie Huntington-Whiteley grała Megan Fox. Rosie nic nie zagrała w tym filmie i nic do niego nie wniosła.

ras90

Polać mu ! :)

ocenił(a) film na 8
ras90

Ano. Bardziej blacharowata i pusta niż piękna Megan. Piwo ode mnie.

ocenił(a) film na 7
ras90

7/10 właśnie z tego samego powodu (dałabym 8/10), zgadzam się z "ras90"... Smutno, przykro i beznadziejnie! Nasz główny, ludzki bohater mógłby być po prostu sam, to już lepiej na pewno by wyszło, skoro Megan nie zagrała... no cóż... poprzednie części mnie uwiodły można by rzec, jednak nie ma to, jak wspólni bohaterowie!
Film dobry, a mógłby być bardzo dobry... super efekty, jakiś kąsek odnośnie fabuły, Autoboty na czasie (+ niezła, dodatkowa broń), nie zdradzę końcówki ;) film mi pod jakimś względem odpowiada :) polecam...

ocenił(a) film na 8
hellishgirl

Dla mnie 8/10 jak i cała seria fajnie przyjemnie się oglądało fajna akcja super efekty bardzo fajna muzyka, co do muzyki odgłosy walk głosy wszystkich robotów super. Ale zawsze na mnie robiło i robi wrażenie jedna sprawa Optimus jest zrobiony GENIALNIE jak walczy to normalnie ciary miałem fajny ma styl i dodatkowo niesamowicie fajny głos mógłbym go słuchać cały czas nie wiek jak to możliwe ale dla mnie to najlepiej dobrany głos do postaci robi wrażenie. Oczywiście są minusy jak zawsze ale dla mnie nie istotny jest jeden minus to ta blondynka jest beznadziejna gdzie oni ta aktorkę znaleźli nie ma pojęcia o graniu w filmie tamta była o niebo lepsza to wszystko 8/10.

ocenił(a) film na 7
hellishgirl

na silę wciśnięto mu nowa pannę ... czy ona ładniejsza od Megan kwestia gustu pewnie ( dla mnie to chude i mało atrakcyjne ) ale pod względem aktorstwa jeszcze gorsza ( tak proszę państwa jak widać się da ! ) W 3 części nie było czegoś oczywistego jak chemia pomiędzy bohaterami ... szkoda , po co na silę pchać kolejny watek miłosny nie był wcale aż tak potrzebny .

Swoja drogą na prawdę nie ma w Hollywood seksownych aktorek by zatrudniać modelki ?

ocenił(a) film na 7
Bene

Wg mnie zdecydowanie Megan jest ładniejsza i ma w sobie to coś, nie wiem, czy idealnie wpasowała się w rolę, ale jeśli dają inną kobietę na jej miejsce, to wiadomo, że nie będzie tak samo. Ciągle się zastanawiam w jakim celu musieli jakąś zatrudniać skoro również zauważyłam brak chemii między nimi... Mogli rzucić jakiś wątek zerwania i na tym zakończyć, a Sam lepiej zająłby się Bumblebee ;) swoją drogą extra wóz :)))

Pokrótce: jak widać, to nie ma żadnej sexy kobiety, która zastąpiłaby Megan Fox ;)

Bene

Na siłę to niestety wiele rzeczy wciśnięto do tego filmu :(.

ras90

Megan nie zagrała w 'trójce' bo ponoć poklucila sie z reżyserem i została wyrzucona z planu. szkoda... film spoko, tak jak wyzej pisalem, szkoda ze nie wzieto kogos bardziej odpowiedniego do roli żenskiej w tym filmie.
jakie kobiety proponujecie do roli chlopaka Sam`a Witwicky panie i panowie? ;d

ocenił(a) film na 8
ras90

Dodam jeszcze że tego Sam`a też nie lubię nie podoba mi się jego gra aktorska;D

ocenił(a) film na 7
ras90

A w odpowiedzi na propozycje "ras90", to długo się zastanawiałam i doszłam do wniosku, że tak bardzo mi się spodobała Megan Fox w tej roli, jaką jej przydzielono, iż aktualnie nie udało mi się znaleźć żadnej partnerki "do tańca" dla biednego Sama ;)

ras90

no cóż Megan rewelacyjną aktorką może nie jest, ale jakoś bardziej pasowała do Sama; natomiast "nowa dziewczyna" przez cały czas irytowała mnie swoją grą (tudzież brakiem gry) aktorską: plastikowa i jakaś taka nadęta... no ale cóż - nie zapominajmy, że była od razu na "straconej pozycji", bo każdy porównuje ją do Megan. A swoją drogą - może jakoś rozwinęliby wątek odejścia Mikaeli od Sama np. w "czwórce" stałaby po stronie Deceptikonów hehhee :)