Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154349
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Transformers 4

ocenił(a) film na 9

Czy powstanie 4 część transformerów?
proszę o dokładne i uzasadniające wypowiedzi jedni mówią że tak a drudzy że nie więc chciałbym się dowiedzieć dokładnie

Bleach250

Być może powstanie, ale z drugiej strony może jednak nie.

tymionek

Chciałem coś napisać, ale kolega wyczerpał temat. Zgadzam się w 100%

ocenił(a) film na 9
bachan

a od czego to zależy?

Bleach250

Chyba od tego czy ktoś będzie chętny żeby się za to wziąć, bo Bay teoretycznie rezygnuje i Shia jako główny ludzki bohater też. Kasy dość film zarobił na to aby mogła powstać 4 część, tylko trzeba ludzi.

Chester0410

TYLKO TRZEBA LUDZI - i autobotów.

ocenił(a) film na 7
Chester0410

jak mozesz mnie tak obrazac ze ludzie sa potrzebni a ja optimus prime nie

OptimusPrimefilmaniak

No tak, autobotów = = '' Przenajświętszy Primusie!! D: Zapomniałam wymienić największych bohaterów XXI wieku. Oj ja niedobra, najgorsza istota we wszechświecie, skalałam się złeeeem! Śmierć mnie czekaaa! ............. :D Jesteście wariaty ^ ^ , ale macie racje... Optimusie tak, tak ... wszyscy cię kochamy. Wybacz mi o wielki, żem cię uraziła, ale ma głupota mię pochłonęła do granic.

ocenił(a) film na 7
Chester0410

przebaczam ci

ocenił(a) film na 5
Bleach250

Miejmy nadzieje że nie powstanie

ocenił(a) film na 9
ninja_4

a niby czemu wolisz oglądać gównianą część piratów albo opowieści z narni tu przynajmniej jest jakaś akcja a nie telenowela

ocenił(a) film na 5
Bleach250

Film jest nudny jak flaki z olejem gdzie nic się nie dzieje poza durną napierdalanką przez 2 h i tak wole PZK

ocenił(a) film na 9
Bleach250

Za następną część ma się zabrać Steven Spielberg który rzekomo ma przywrócić do obsady Megan Fox a co z LeBeofem to nie wiadomo :P

Darkadi15

tylko pytanie jakich wrogów zrobią jeżeli megatron nie żyje i innni wrogowie załatwieni zostali
nie wiem????

użytkownik usunięty
da196

Galvatron?
Jhiaxus?
Straxus?
Thunderwing?
Unicron?
Bludgeon?

Czwarty film powstanie, trójka za dobrze zarabia by na niej zakończyć.

ocenił(a) film na 7

Moim skromnym zdaniem jeżeli powst. 4 to nie bd ona się odbywać na Ziemi tylko powrócą na Cybertron :0

ocenił(a) film na 6
TheSwierQ

też bym tak chciał ale zrozum że nowego domu nie da się postawić na starych lipnych fundamentach więc ja liczę na restart serii
ps. apropos tego cybertronu-przecierz on został zniszczony więc do czego mieliby wracać

użytkownik usunięty
maslascher

Don Murphy, jeden z producentów, twierdzi, że nie będzie restartu tylko kontynuacja.

ocenił(a) film na 9

jeśli masz jakieś informacje to możesz dalej pisać chętnie się wiele dowiem widzę również że masz dużą wiedzę na temat trylogii szanuje się bo jest wiele informacji do zapamiętania;]
JAK NA RAZIE TO JEST NAJLEPSZY FILM TEGO ROKU!!!

ocenił(a) film na 9
maslascher

heh cybertron zniszczony czy uważnie oglądałeś i czytałeś w kinie 3 oni go chcieli tylko wciągnąć na orbitę Ziemi to że się nie udało nie znaczy że nie istnieje...

użytkownik usunięty
Bleach250

Na filmie wyraźnie pokazano że przynajmniej ta część, która przeszła przez most kosmiczny została zniszczona.

ocenił(a) film na 7
TheSwierQ

ale przeciez ja w jednej czesci mowilem wam ze ziemia to nowy dom autobotow

OptimusPrimefilmaniak

A co byście powiedzieli na Primusa? Może jakaś walka Starscreama z Primusem niczym z Transformers Cybertron chyba.
Lub jakaś historia Cybetrona

The_Fallen

obym nie dożył momentu premiery następnej części

ocenił(a) film na 8
Maniek85

Nie martw się, za 2 lata możesz odejść z tego Świata :DD

ocenił(a) film na 2
DawidPB94

ten film to kaszana...Powinna być tylko 1 część, bo jakoś dało radę go się obejrzeć do końca. Drugą część obejrzałam do połowy, bo tak mnie znudził i zdenerwował swoją głupotą że aż miałam chęć rozwalić płytę z nim (niestety była pożyczona, więc nie mogłam tego zrobić)