Wszystkie części robocików były kiepskie,ale to co zrobili z 3 to już klasyfikuje się pod sąd i
dożywocie ciężkich robót.Wiadomo że Michael Bay to partacz,ale żeby tak spieprzyć tak
skądinąd wdzięczny temat-wstyd i amatorka.Nie można opierać filmu jedynie na efektach,bo
wiadomo że skończy się to płaczem.No chyba że docelowy target ma max 9 lat,ale wtedy
zawiedzie się na takiej wtopie jak poddające się autoboty-dziury w scenariuszu są wielkości
kanionu kolorado.Shia LaBeouf powinien co najwyżej występować w reklamówkach pisu,bo
już dawno dno osiągnął tak jak i ta partia kosmitów.WARTO TYLKO I JEDYNIE DLA
DWÓCH RZECZY:ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY JEST ZNIEWALAJACA-JESLI
ISTNIEJE BÓG TO JEST TO JEGO NAJDOSKONALSZE DZIEŁO;DRUGA TO FERRARI 458
ITALIA-WIDAĆ ŻE BÓG POZA PIĘKNYMI KOBIETAMI KOCHA TEZ MOTORYZACJE.
Nie ma co się w ogóle przejmować twoją oceną,po przejrzaniu twoich filmów już widzę jakiej klasy jesteś użytkownikim: 10/10 lub 1/10.
Nie rozumiem w czym masz problem. Film robiony na siłę, rozpierducha po całości nic poza tym. Megan mi się nie podobała (jako osoba), tak Rosi to już kompletnie.
Co do filmu to prawda oj prawda, święta prawda. Fabuła jest nie dopracowana, I już bym Cie lubił ale.... wypowiedzi o lali się czepiać nie będę, jak uważasz że najpiękniejszą na świecie niech Ci będzie- Twój gust. (jak dla mnie to ładna ale nie zaraz piękna.) Jednak jak mogę się zgodzić z kim, kto ocenia filmy binarnie i do tego ocenia Blade Runnera na 1 ?!
Zamierzając obejrzec Transformersów 3 , nastawiałem się bardziej na efekty specjalne urozmaicone grą aktorską i fabułą ( a nie jak zwykle to bywa odwrotnie) jedna nawet z tak liberalnyn nastawieniem niemogłem znieśc tej żenady . Efekty super moim zdaniem 10/10
Ale cała reszta to totalne dno . Porównując ten film do X-men first class , który ogladałem niedawno to w moim odczuciu TF3 jest poniżej krytyki.