Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154342
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Tylko Rosie!!!

ocenił(a) film na 1

Wszystkie części robocików były kiepskie,ale to co zrobili z 3 to już klasyfikuje się pod sąd i
dożywocie ciężkich robót.Wiadomo że Michael Bay to partacz,ale żeby tak spieprzyć tak
skądinąd wdzięczny temat-wstyd i amatorka.Nie można opierać filmu jedynie na efektach,bo
wiadomo że skończy się to płaczem.No chyba że docelowy target ma max 9 lat,ale wtedy
zawiedzie się na takiej wtopie jak poddające się autoboty-dziury w scenariuszu są wielkości
kanionu kolorado.Shia LaBeouf powinien co najwyżej występować w reklamówkach pisu,bo
już dawno dno osiągnął tak jak i ta partia kosmitów.WARTO TYLKO I JEDYNIE DLA
DWÓCH RZECZY:ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY JEST ZNIEWALAJACA-JESLI
ISTNIEJE BÓG TO JEST TO JEGO NAJDOSKONALSZE DZIEŁO;DRUGA TO FERRARI 458
ITALIA-WIDAĆ ŻE BÓG POZA PIĘKNYMI KOBIETAMI KOCHA TEZ MOTORYZACJE.

ocenił(a) film na 8
JetLi2

get lost...

JetLi2

Co jak co, ale z tą Rosie to dałeś po całości! BLEEE

bubs0n

Nie ma co się w ogóle przejmować twoją oceną,po przejrzaniu twoich filmów już widzę jakiej klasy jesteś użytkownikim: 10/10 lub 1/10.

transformers567_fw

Nie rozumiem w czym masz problem. Film robiony na siłę, rozpierducha po całości nic poza tym. Megan mi się nie podobała (jako osoba), tak Rosi to już kompletnie.

transformers567_fw

PS. Źle się podpiąłeś i nie zrozumiałem.

ocenił(a) film na 5
JetLi2

Co do filmu to prawda oj prawda, święta prawda. Fabuła jest nie dopracowana, I już bym Cie lubił ale.... wypowiedzi o lali się czepiać nie będę, jak uważasz że najpiękniejszą na świecie niech Ci będzie- Twój gust. (jak dla mnie to ładna ale nie zaraz piękna.) Jednak jak mogę się zgodzić z kim, kto ocenia filmy binarnie i do tego ocenia Blade Runnera na 1 ?!

ocenił(a) film na 3
JetLi2

Zamierzając obejrzec Transformersów 3 , nastawiałem się bardziej na efekty specjalne urozmaicone grą aktorską i fabułą ( a nie jak zwykle to bywa odwrotnie) jedna nawet z tak liberalnyn nastawieniem niemogłem znieśc tej żenady . Efekty super moim zdaniem 10/10
Ale cała reszta to totalne dno . Porównując ten film do X-men first class , który ogladałem niedawno to w moim odczuciu TF3 jest poniżej krytyki.