Boże tylko nie to, kolejna część tego gówna ;(( za jakie grzechy ?! Jak tylko zobaczyłem że wyjdzie trójka,to dopadła mnie biegunka :D
I proszę ten temat jest TYLKO i WYŁĄCZNIE dla osób kulturalnych.Które nie wyjadą od razu z pyska, tylko ładnie będą prowadzić konwersacje :))
tak, tak z wielką kulturą tylko, że już na samym wstępie obraziłeś fanów tego "gówna". Kto ci każe to oglądać ? Po co założyłeś ten zbędny temat ?
Lecz się człowieku...
Tylko Spam robisz !!! Weź się skryj lepiej.. zakładasz jakieś beznadziejne tematy.!!! Puknij się w Łeb człowieku !!!
Bo mi sprawia to wielką przyjemność patrzenie na takie dzieci ja Wy które za wszelką cenę bronią swojego filmu :))
Zauważ ile już jest Tematów typu " Ten Film Jest Gównniany" Widać, że ślepy jesteś. A tylko bałagan robisz Niedorozwoju :D:D: !!!
Dziecko Drogie czemu mnie od razu wyzywasz?? Mam prawo się wypowiedzieć na Temat tego Filmu i wy powinniście To uszanować. Czy ja mówię wam abyście przestali uwielbiać swój film?? no właśnie. Ja w pełni szanuję wasze upodobanie i nic do nich nie mam? Czy to grzech że chce wyrazić tu swoje zdanie?? I Dawidku pomyśl dwa razy za nim coś napiszesz,może i jesteś niedorozwinięty (nie wnikam w to), ale nie musisz mnie od razu wyzywać od niedorozwojów :)) I ślepy też nie jestem, mój temat miał na celu kulturalną konwersacje na temat tego filmu.
Pozdrawiam :))
Maniek85. Spójrz na to z innej Strony.. Zobaczy ile juz jest TEMATÓW, że ten film jest Gówniiany itd.. to wypowiadaj sie w tamtych poprzednich tematach a nie spam robisz.. Sorry ze mnie poniosło, ale jak cie Uraziłem to juz nie moja wina :D
POZDRO
maniek95 to typowe dziecko neostrady... nie ma co więcej pisać, poziom jego postów mówi za siebie. Nie dość że jest dzieckiem neo to jest trollem.
a tak poza tym :> pokazałeś że jesteś idiotą z dwóch względów:
1 - przed produkcją jeszcze części pierwszej transfomers było jasno powiedziane że jeżeli film zarobi wystarczająco dużo kasy i będzie dobry w odbiorze to wyjdzie 2 i 3 część. Było to zapowiedziane od samego początku. Na przyszłość wchodz na magiczną stronę google.pl .. eh te dzieci neo..
2: gdzieś się żaliłeś że kto ogląda takie gówno, wchodzą na tę stronę, pisząc temat oznacza że sam oglądałeś to. Co oznacza że jesteś taki sam jak tamci, no chyba że (no ale jesteś z pokolenia dzieci neo) więc możliwe że nawet nie oglądałeś filmu w ogóle ale wtedy nie masz prawa go oceniać, źle nie przeczytałeś, nie masz prawa go oceniać bez obejrzenia czy wyjścia w trakcie, a jak oceniasz to cóż.. pokazujesz swoją niską inteligencję ^_^
Nie przeginaj dziecko. Niską inteligencje to masz Ty ;) Mnie ten film nie interesuję, obejrzałem 1 część filmu i mi się nie spodobał, a prawo do tego mam żeby się wypowiedzieć na ten temat. Jakbym go nie obejrzał to bym nie mówił że jest idiotyczny. Powiedz mi szczerze jaki normalny, dorosły człowiek używa określenia "dzieci neo" ? Bo jeśli mnie nazwałeś dzieckiem, to wnioskuję iż jesteś starszy :)
wyobraż sobie że jezeli robią taki film to maja nadzieje zarobic na nim, a skoro nie jest to niskobudzetowa produkcja to oznacza to iz film ten ma sporą rzesze fanów.
może nie jest to kino wysokich lotów (które zapewne ty prezentujesz ) ale na takie filmy widocznie jest zainteresowanie. jezeli nie przepadasz za treścia tego typu kina to nieoceniaj go, pozostan przy ocenianiu jakości wykonania. i zapewniam cie nikt na siłe cie do kina ciągnąć nie bedzie więc przestań trollować
Maniek skoro ci się film nie podoba to nie musisz zakładać tematu o tym jak ci to nie pasuję, iż kolejna część wychodzi. Nie widzę sensu wchodzenia na stronę tylko po to by założyć temat typu ''Oh nie kolejna część'' - ''Kuźwa kolejna część zj...nego filmu''. Ja ten/te film/filmy lubię, ale głównie z powodu akcji/fajnych scen i klimatu robotów ''Transformers''
Same żarty w filmie/niektóre teksty oraz parę rzeczy rzeczywiście jest idiotyczne i to trochę razi, ale film jest mimo to bardzo fajny. Ja filmu nie uwielbiam, ja go po prostu LUBIĘ. Temat nie masensu i nie zakładaj takich tematów na przyszłość, taka rada od bliźniego swego(heh).
The_Fallen tak to już jest, że co chwila ktoś próbuje bluźnic na innych zakładając na forach filmów idiotyczne tematy nic nie wnoszące do ogółu...pamiętasz temat niejakiego Slutcore ?? tez się tam spotkaliśmy bo komuś zachciało sie obrażać innych tylko dlatego ze ktos ma ochote zobaczyć jakąś produkcje....myśle, ze najlepszym rozwiązaniem będzie po prostu całkowite ignorowanie takich typów tak żeby nie dać nigdy satysfakcji że odpowiada się na bezsensowne zaczepki....pozdrawiam.
Spokojnie koledzy, założę się, że 80% antyfanów i tak obejrzy 3. część, a potem będą wyżywać się na forach. Np ja obejrzałem 1. część Zmierzchu, drugą też, nie spodobała mi się więc odpuściłem sobie następne. Robię z tego powodu jakieś wąty? Nie. Dużo ludzi lubi ten film i dobra, skoro oglądanie go sprawia im przyjemność, to ok. Transformers jest dobre dla oka, przy okazji przypominają mi się szaleństwa z dzieciństwa. Druga część im nie wyszła- trudno. Ta zapowiada się dobrze, więc po co oceniać film kilka miesięcy przed premierą? To sci-fi, nie podoba się, to polecam Pana Tadeusza, Potop itd.
podsumowując: wszyscy zgromadzeni mają rację, każda produkcja ma swoich zwolenników i przeciwników. ale żeby wypowiadać się o tym,że film jest ... zanim się go obejrzało to według mnie nie jest normalne. Maniek napisał że mu się nie podoba, to ok, wyraził swoje zdanie, ale nie powinien obrażać innych swoim tokiem myślenia itp. Szczerze to ja uważam że Transformers to seria warta obejrzenia chociażby ze względu na efekty specjalne i pomysłowość twórców maszynowej grupy bohaterów. nie będę po nikim jechał bo nie o to tu chodzi. A oceny filmu ZOSTAWCIE SOBIE PO PREMIERZE bo teraz jest to nie na miejscu
do Maniek85: Jeśli uważasz,że Transformers to lipa. ok, ty tak mówisz, dobrze. w takim razie moje zapytanie jest takie: Jeśli uważasz że tan film jest do bani, to podaj ze dwa argumenty potwierdzające " Twoją" tezę. Tylko nie pisz, że wszystko bo to żadna odpowiedź. Jak nie możesz określić co się nie podoba to po co rozwijasz temat? Jeśli nie masz to zastanów się 10 razy zanim napiszesz coś takiego. Bez argumentów nie ma dyskusji. weź sobie to do serca i nie zapominaj o tym.
To ja się przyłączę i mam nadzieję, że pogodzę obie strony (w nienawiści do mnie **).
Jeśli pierwsza część była słaba to druga była tragiczna. Ale tak to już jest jak się ma za duży budżet na efekty specjalne (inne rzeczy na tym cierpią).
Trzecią część pewnie też obejrzę, żeby móc później ponarzekać.
Twórca wątku pewnie też obejrzy, chociaż nie wiem, po co? Jednak mógłby to zrobić chociażby po to, żeby wejść później na filmweba i zrobić z siebie frajera próbując robić z innych głupków. Pewnie coś sobie rekompensuje poniżając swoich rozmówców (głównie poprzez insynuowanie, że są bandą gówniarzy - bardzo dojrzałe).
Ale to tylko trolling, więc mogę się mylić.
Film będzie słaby (ale warto wstrzymać się z krytyką chociaż do dnia premiery), ale pomysł na zabawę Mańka na pewno jest jeszcze gorszy.
Człowieku, piszesz o 'kulturalnej' dyskusji, a w pierwszy zdaniu określasz film mianem 'gówna'. Zastanów się trochę zanim coś napiszesz.
Ja rzadko się udzielam na tym forum, ale jak widzę takie tematy, to żal mnie ściska. Tacy jak Ty zakładają ten temat tylko po to, żeby się potem pokłócić. I żeby mieć powód i okazje do pyskówek. A to zdanie które napisałeś, o tym, że nie chcesz tu kłócących się ma za zadanie tę kłótnię jeszcze bardziej podsycić. Nikogo nie chcę obrażać, ale naprawdę zachowujesz się jak osoba, którą określa się mianem 'dzieci neostrady'. Poszukaj sobie definicji tego słowa. Jedną z cech takich osób jest właśnie masowe zakładanie takich bezsensownych postów, celem wkurzenia innych użytkowników forum.
Seria filmów 'Transformers' z góry zakłada bycie filmami rozrywkowymi. Bez głębokiej fabuły, za to z genialnymi efektami specjalnymi. I na tym opiera się ich sukces. Nie na wielowątkowości, głębi psychologicznej i nie na moralnych rozterkach bohaterów.
Ale na efektowności. To taki jedne wielki wideoklip. I jako taka pozycja sprawdza się w 100%.
Mam nadzieję, że trochę Ci naświetliłem sytuację. Nie uważam, że jesteś głupi, tylko chyba niedoinformowany;)
I polecam zainstalować wtyczkę ze słownikiem do FireFox'a, od tych błędów odechciewa się czytać.
A do pozostałych użytkowników forum mam prośbę. Ignorujcie takie posty, mimo, że krew was zalewa na takie tematy, jak i mnie zresztą. Ale jak nie będziemy się z takimi osobami przepychać, to i oni stracą najważniejszy powód do zakładania tak głupich i bezsensownych topic-ów. I forum automatycznie się wyczyści, będzie można wreszcie na spokojnie przedyskutować każdy temat. Bo jak na razie 75% albo i więcej postów to takie właśnie teksty jak autora tego tekstu.
A do 'dzieci neo...'... Zastanówcie się czasem nad sobą, takie tematy nie nabijają wam XP ani punktów do charyzmy. CO najwyżej szybko wbijacie się na kolejne levele głupoty. A ta cecha nei ma dna, uwierzcie...
w końcu jedna konstruktywna wypowiedź na forum Filmwebu !!!
szczerze mówiąc nie chce mi się czytać opinii na tej stronie bo wtedy nie oglądnął bym żadnego filmu !
wszystko to "szmira" "gówno" "stracony czas" itp itd
a ja się pytam - to po co w takim razie oglądacie w ogóle filmy ?
w jakim celu marnujecie swój mega cenny czas na oglądanie jakichkolwiek filmów ?
po co chodzicie do kina, po co oglądacie TV, po co ściągacie filmy ?
jak widzę osoby które dają 80% filmom oceny w zakresie 1-3 to mnie śmiech bierze, ale również zażenowanie.
osoby krytykujące takie produkcje jak Transformers, Avatar a nawet Piła nie zdają sobie sprawy, że są to filmy rozrywkowe.
W przypadku wspomnianej Piły, jak ktoś nie lubi masakry, zabijania i krwi to po co to ogląda, spodziewa się nagle wielowątkowego dramatu psychologicznego lub życiowej komedii ?
Dlaczego ludzie piszą opinie w stylu: "o nie znowu" "kolejna część tego gówna" "co za szmira"?
czują się lepsi, inni, wyjątkowi ponieważ inaczej niż inni nie lubią jakiegoś filmu ?
są cool - bo w odróżnieniu od innych zauważyli, że coś jest denne, a inni to półgłówki bo lubią coś tak głupiego ?
sami napisali genialny scenariusz a teraz mają prawo wyzywać innych, którzy włożyli sporo pracy w projekt !?
oczywiście tacy ludzie są lepsi - bo siądą przed monitor - napiszą kilka obelg lub krytycznych opinii i poczują się lepiej, bardziej inteligentni...
nie wiem, nie czytałem opinii o filmach i recenzji na zagranicznych stronach, ale to jest chyba takie polskie - skrytykować
być zblazowanym i negatywnie nastawionym do wszystkiego.
No nic koniec mojego wywodu, który jest odpowiedzią na negatywne opinie o wszystkich filmach , które stanowią pewnie 75% wszystkich opinii.
Dzięki za poparcie. Ale to właśnie polska przypadłość. Hehe, w innych krajach nie ma 'dzieci Neostrady' bo nie ma Neostrady:)
A poważnie mówiąc to zgadzam się z fehrin2. W jakim celu ktoś, kto lubi dajmy na to romanse ogląda filmy pokroju 'Piła' czy właśnie 'Transformers'. A potem zakłada takie tematy. I wylewa swoje żale...
Pozdrawiam wszystkich kulturalnych forumowiczów.
No no, kolega powinien przyszłość przepowiadać. W końcu wiadomo że film którego się nie oglądało jest gówniany i nawet nie należy zwracać na niego uwagi...
Twoja wypowiedź w mojej opinii jest żenadą w pełnej krasie. I zgodzę się z poprzednikami, nie podoba się to nikt nie każe Ci tego "gówna" oglądać i komentować :)
Jedno wielkie LOL z tego Mańka -.-. W sumie nie muszę się nawet za bardzo wysilać bo panowie wyżej ( MAXXIDeeJay i ferhin2 przedewszystkim) ujęli to jak należy. Podpisuje się pod każdym zdaniem... Dodam tylko (w sumie już to zauważyliście -.-) że tematy takiego pokroju są jak dla mnie niemożliwie denne i głupie, bo przecież ten człowiek nic nie wniósł w swoim poście... czysta krytyka bez konkretnych ehhh, jakichkolwiek argumentów... to tak jak by napisać "matma jest ch*^*wa bo mi się nie podoba i eeee ty tam spokojnie bo chamstwa nie zniese -.- "