Nie radze czytać spojlerów, w necie właśnie pojawiło się kilka informacji ujawniających bardzo ważne elementy fabuły. Informacje te są bardzo zaskakujące i wysoce prawdopodobne jest że są one prawdziwe. Ja przeczytałem i teraz żałuje, ponieważ czegoś takiego się nie spodziewałem.....
pewnie napisze coś w stylu: "nie, bo nie chce wam psuć zabawy z oglądania filmu..."
Albo po prostu w chu*a leci.
Dajesz nam te informacji o fabule, ale przez tym napisz po prostu SPOILER i już, wtedy Ci którzy widzą że spoilerujesz nie przeczytają:D jeżeli nie chcą . Porste !
masz worasie http://transformerslive.blogspot.com/2011/05/dark-of-moon-comic-adaptation-previ ew.html
JEST W TYM linku DUŻOOO SPOJLERÓW więc czytacie na własną odpowiedzialność / pozdro
ps. jak nie znacie angielskiego to nic wam nie grozi ;p
Przeczytałem ..
hmmmm .. (SPOILER) Sentinel Prime zły?
Chce odbudować cybertron. Też chcę, aby Megatron się do niego przyłączył ...
Nie wierzę w to, lecz dowiemy się tego dopiero w FIlmie ;/
Ahaha... ktos napisal cos i mam wiezyc, ze to prawda, zalozycielowi forum gratuluje IQ
RollOut jeśli nie chcesz nie musisz " wiezyc" w te informacje to po pierwsze. Po drugie nie całą fabułę ale istotne jej elementy. To czy okażą się one prawdziwe przekonamy się w dniu premiery, tymczasem radze Ci popracować na kulturą osobistą po wymądrzasz się jak jakiś 12-latek.....
A pan FAllen sie czepia tak... spoko pokazujesz na FW swoje IQ, uzywajac niecenzuralnych slow wobec innych xD
RollOut to ze wszyscy cię lubią, bo dostarczasz im info to nie jest powód by się wymądrzać, a i naucz się, że pisze się ''wierzyć''
Nie musi mnie nikt lubic nikomu nie nakazuje tego ani nie szukam z kims konfilktu, ok moj BLAD, moze Mnie ponioslo...
Sadze, ze sam wolisz isc do kina niz czytac SPOILERY
Producent filmu nakazał usunięcie wszelkich obrazków i informacji zawierających spojlery, z tego co widzę zniknęły one z większości stron.
Wygląda więc na to, że jakaś część z ujawnionych informacji może odnosić się do filmu, zwłaszcza że komiks ten jest jego oficjalną adaptacją.