Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154346
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Podobno wybrane kina mają wyświetlać w normalnej wersji.
3D to pic dla idiotów.

ocenił(a) film na 3
bogoos

3D LEPSZE 2D NIE WIEM

ocenił(a) film na 7
znajocywszysko12

na taki film w 2d nie oplaca sie isc

T0mi06

raczej nei oplaca sie isc na taki film na psudo 3d

ocenił(a) film na 7
T0mi06

A to niby dlaczego ? Bo teraz jest moda na 3D ?
Ja z miłą chęcią obejrzę jak tylko będzie możliwe w 2D bo chce iść dla filmu a nie dla wspierania nowej, nikomu nie potrzebnej w kinie technologii.

bogoos

masz racje ! denerwujace okularki przyciemniajace obraz ! ja pojde na 3d a pozniej na 2d jak bedzie lecial mam nadizeje ze ta moda na te psudo 3d sie szybko skonczy

ocenił(a) film na 8
Syrinx

pseudo 3d, ale idziesz na nie... pozdro

urinmyveins

a mam wyjscie??/:/

bogoos

Wydłub sobie jedno oko co byś tego pica dla idiotów nie musiał w lustrze oglądać.
Zawsze to lepiej własną twarz oglądać w naturalnym 2D niż dwóocznym porąbanym 3D.

ocenił(a) film na 7
Kazioo

O co ci Kazioo chodzi ? Może nie każdy lubi 3D w filmach. Dla mnie osobiście jest to strata pieniędzy, które producenci mogli by poświęcić na dopracowanie filmów pod innym względem (scenariusz, aktorzy, efekty specjalne, kostiumy, plan filmowy). Od lat filmy oglądało się w 2D i były ok a teraz są tylko denne papki byle tylko wcisnąć 3D i naciągać ludzi na droższe bilety

Shadow_5

Shadow kiedyś zrozumiesz.

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

Co zrozumiem ? To że jak ktoś nie chwali 3D to zaraz jest obrażany albo jest przytaczane, że to to samo co wprowadzenie filmów kolorowych ?
Ja nadal jestem za możliwością wyboru pomiędzy 2D i 3D

bogoos

Jesli masz jedno oko pajacu, to faktycznie daruj sobie 3D...

K2aeS

ja dziś widziałem ten film w 3D i powiem, że kolory nie są przyciemnione, a jakos jest wprost niesamowita!!! 3D jest od 1 do 150 minuty filmu...

ocenił(a) film na 3
ironhider17

JA IDE WIECZOREM CIEKAWI MNIE TEN 3D

ocenił(a) film na 5
bogoos

ale sie wqr...ilem - wlasnie chcialem sobie zrobic rezerwacje 2D a tu w obu kinach w BB bedzie "ino" 3D. Pierwszy raz cos takiego widze. W takim razie dziekuje i poczekam na normalna wersje. Chocby nawet na blureja. Thank you James Cameron, tfu :)

I nie porownujcie mi tu wyboru 3D a 2D do wyboru czarno-bialy i kolorowy...

ocenił(a) film na 3
JohnnY_8

3D A 2D JEST PORÓWNANIE

ocenił(a) film na 7
JohnnY_8

To nie wina Camerona czy Bay'a tylko UiP, czyli dystrybutora T3 w Polsce. Bo ten debilny dystrybutor wypuszcza u nas filmy tylko w 3D. Ja osobiście poczekam na wersje DVD i ściągne (mimo że nie popieram), a DVD kupie jak stanieje, jak ktoś chce moje 25 zł z abilet to dostanie 25-30 zł za DVD ale bede miał film na stałe. Żałuje tylko, że nie doznam tych efektów dzwiękowych i możliwości obejżenia na dużym ekranie w kinie. Dziękuje UiP, oby wam się ta dystrybucja nie zwróciła.