Mam zamiar iść na ten film, ale czy warto?
Lepiej iść na 3d czy na 2d?
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego warto na niego iść?
Warto! Swietna akcja, trzyma w napieciu :) Dobrze sie oglada i nie nudzi co najwazniejsze. I polecam 3D :)
hahaha trzyma w napięciu? ja trzymałam się fotela żeby z nudów z niego nie spaść. akurat akcji to tam mało było. nuuuda straszna.
napięcie to było w poprzednich częściach ale nie w tym gniocie.
Nie warto iść na 3d, zapłać mniej i ić na 2d .
Film jest fajny, w 3d będziesz miał/a co najwyżej napisy 3 wymiarowe to wszystko
Warto i to bardzo i na tą wersję i na tą(3D, 2D)
Nie słuchaj tej "kobiety" Ofefilia czy jak jej tam.
Akcja, akcja i jeszcze raz akcja, film trzyma w napięciu od początku do końca, zero nudy.
Na prawdę, warto !!!!!
zakładam że pisze jakiś dzieciak, nie "mężczyzna". o. na pewno.
masz problem z uszanowaniem czyjejś opinii?
A czy Ja napisałem, że nie "mam problem z uszanowaniem czyjejś opinii"?
Nie, więc po co taki tekst, po prostu jeżeli nie lubisz takowego kina SC-FI to po co pchasz się do kin ? :D
zgadzam sie z dolce8
kobiety zawsze widzą inaczej filmy
a co do transformers to raczej pójde na 3d tylko nie wiem czy iść na imax czy na zwykły 3d?
A takie opinie są wyjątkowo głupie i dziecinne. Nie znasz mnie człowieku i nie wiesz co lubię a czego nie. Co powiesz na NEGATYWNE opinie innych facetów? bo wśród moich znajomych prawie wszyscy uważają tą część za szit.
też są bezwartościowe? no pewnie tak powiesz a to udowadnia jakim krytykiem jesteś.
Może mam dać ci ich nr telefonów to się przekonasz? -.- Nic ci do tego. Nie muszę cię przekonywać bo nie warto. Jesteś po prostu śmieszny i czym prędzej zakończmy tą żałosną konwersację.