Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154349
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Warto?

ocenił(a) film na 10

Mam zamiar iść na ten film, ale czy warto?
Lepiej iść na 3d czy na 2d?
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego warto na niego iść?

Bumblebee95

Otóż nie warto w ogóle. Film to porażka i tylko się wynudzisz. Ja się załamałam.

ocenił(a) film na 8
Bumblebee95

Warto! Swietna akcja, trzyma w napieciu :) Dobrze sie oglada i nie nudzi co najwazniejsze. I polecam 3D :)

arbor2

hahaha trzyma w napięciu? ja trzymałam się fotela żeby z nudów z niego nie spaść. akurat akcji to tam mało było. nuuuda straszna.
napięcie to było w poprzednich częściach ale nie w tym gniocie.

ocenił(a) film na 7
Bumblebee95

Nie warto iść na 3d, zapłać mniej i ić na 2d .
Film jest fajny, w 3d będziesz miał/a co najwyżej napisy 3 wymiarowe to wszystko

ocenił(a) film na 8
Bumblebee95

Warto i to bardzo i na tą wersję i na tą(3D, 2D)
Nie słuchaj tej "kobiety" Ofefilia czy jak jej tam.
Akcja, akcja i jeszcze raz akcja, film trzyma w napięciu od początku do końca, zero nudy.
Na prawdę, warto !!!!!

DawidPB94

zakładam że pisze jakiś dzieciak, nie "mężczyzna". o. na pewno.
masz problem z uszanowaniem czyjejś opinii?

ocenił(a) film na 8
Ofeflia

A czy Ja napisałem, że nie "mam problem z uszanowaniem czyjejś opinii"?
Nie, więc po co taki tekst, po prostu jeżeli nie lubisz takowego kina SC-FI to po co pchasz się do kin ? :D

DawidPB94

Kobiece opinie na temat takich filmów są zawsze bezwartościowe.

ocenił(a) film na 8
dolce8

zgadzam sie z dolce8
kobiety zawsze widzą inaczej filmy
a co do transformers to raczej pójde na 3d tylko nie wiem czy iść na imax czy na zwykły 3d?

ocenił(a) film na 8
Konrado96

Orange IMAX .
Taką rozwałkę to ino na takim ekranie ;)

dolce8

A takie opinie są wyjątkowo głupie i dziecinne. Nie znasz mnie człowieku i nie wiesz co lubię a czego nie. Co powiesz na NEGATYWNE opinie innych facetów? bo wśród moich znajomych prawie wszyscy uważają tą część za szit.
też są bezwartościowe? no pewnie tak powiesz a to udowadnia jakim krytykiem jesteś.

Ofeflia

Tak, tak, ciekawa jaka część z tych wszystkich znajomych widziała w ogóle ten film.

dolce8

Może mam dać ci ich nr telefonów to się przekonasz? -.- Nic ci do tego. Nie muszę cię przekonywać bo nie warto. Jesteś po prostu śmieszny i czym prędzej zakończmy tą żałosną konwersację.

DawidPB94

"po prostu jeżeli nie lubisz takowego kina SC-FI to po co pchasz się do kin ? :D"

Mohery neo zawsze tak robią.