Dla mnie jest tak
optimus prime
megatron
mikaela
sam
kapitan ennox
epps
a wasze ulubione postacie ?
Autoboty:
- Optimus Prime
- Sideswipe
- Ironhide
Deceptikony:
- duet Megatron & Starscream
- Constructicony
- Soundwave
- Blackout
- Ravage
Ludzie:
- William Lennox
- Seymour Simmons
Moje "anty sympatie"
- Skids i Mudflap - największe nieporozumienie w "Zemście"
Autobot - Bumblebee
Decepticon - Barricade (ale od czasu bajki i komisku zawsze Shockwave)
Człowiek - Simmons :D oraz Epps
z autobotów:
-- Optimus Prime
- Sideswipe
- Ironhide
-Ratchet
-Jetfire
-jezz i te motory
z ludzi:
-William Lennox
-mikaela
-sam
-bezkonkurencyjnie Megatron,ponieważ jest zrobiony tak jak powinien być,silny,władczy,bez honoru,bez litości,przerażający.
-Optimus przegrywa z nim pod tym względem ponieważ ten Optimus,które ja znałem był inny,bardziej poważny,mniej humorystyczny niż ten,którego mamy okazje zobaczyć w filmie.dlatego nie jest nawet na podium:)
-Starscream jest na drugim miejscu,chociaż za mało używają jego głosu:p
na trzecie miejsce zasługuję o dziwo bemblebee chociaż,że nie podoba mi się jego wygląd po transformacji.
no ale ja tez lubie megatrona ale tez było fajne w 1 czesci jak on sie pytal starscreama o tą kosc zajebisty jest ale ciekawe jaka bedzie 3 czesc a tez lubie lennoxa lubie megatrona bo czarny charakter
"Megatron,ponieważ jest zrobiony tak jak powinien być,silny,władczy,bez honoru,bez litości,przerażający." zgadzam się z Tobą...ale jestem ciekaw jak na jego tle wypadnie Shockwave :D podobno w filmie ma byc prze skur***** :D
Shockwave powinien być bardzo mocny,powinien robić robrą minę do złej gry.Ja wyobrażam sobie to tak:
Przypuśćmy,że zjawia się na Ziemi żeby wspomóc Megatrona bo ciągłe porażki taktyczne Starscreama już go nudzą więc postanawia wezwać wsparcie w postaci Shockwave'a.Ten oczywiście nienawidzi jak się mu rozkazuje bo też ma cechy przywódcze jak Megatron jednak większa pycha go gubi i pewność siebie.
Oczywiście jeśli tylko nada się okazja postanowi zniszczyć Megatrona i sam panować nad energonem:) Jednak Megatron to przewidział i zaskakuję Shokwave'a i w finałowej walce ginie z ręki Megatrona przed tem ciężko raniąc optimusa żeby nie było,że miał słabą rolę:)
Bądź co bądź Megatron nie powinien wypaść blado obok Shokwave'a ponieważ dla mnie zawsze to on będzie największym czarnym charakterem w transformers.
Brzmi to ciekawie ;) pamiętam jak w komiksie ( nie pamiętam czy też w serialu ) Megatron był przez pewien czas na usługach Shockwave'a, nawet bojąc się go, ale cały czas za plecami knując porachunki. zobaczymy jak to będzie tak naprawdę w filmie ale wprowadzenie go do seri uważam za genialne posunięcie. Mam tylko nadzieje ze będzie miał naprawdę dużą role a nie tak jak Starscream
No cóż,potencjał Starscreama trochę zmarnowali,a nawet nie trochę tylko bardzo,szkoda,ale co poradzić.Może w trzeciej części okaże się,że dadzą mu większa rolę niż tylko usługiwanie Megatronowi,gdyż powszechnie wiadomo,że Starscream choć decepticon nie cierpi Megatrona za to ja go traktuję i gdyby tylko nadarzyła się okazja zdradziłby go bez wahania.Tyle,że jak narazie w poprzednich częściach nie widziałem żeby chociaż na chwilkę Starscream pomyślał o zdradzie...dziwne