Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154349
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Film jak pozostałe dwie części był pełen akcji i humoru do tego stopnia że co jakiś czas cała
sala kinowa wybuchała śmiechem :)

Ale dlaczego na Boga dlaczego dali płaskiego plastika bez polotu zamiast seksownej
Megan :(

ocenił(a) film na 9
hoso_tores

Kurcze też odniosłem takie samo wrażenie.
Dziewuszka była tam tylko i wyłącznie tłem na chwilę wzbudziła zainteresowanie swoim wyglądem, lecz grą aktorską się położyła...

ocenił(a) film na 6
hoso_tores

Bo wyleciała z hukiem po tym jak nawrzucała w papiery reżyserowi. Wśród słodkości przewijał się motyw hitlerowców, czym Bay podobno był tak bardzo zachwycony, że temperamentna panna została z miejsca zastąpiona. Szkoda tylko, że wytłumaczenie tego zniknięcia jest takie płytkie. Przecież razem uratowali świat tylko dwa razy... ale cóż to znaczy... ;]

Prywatna refleksja - wydają setki milionów na efekty specjalne, które się widzi na ekranie przez większość czasu 2,5-godzinnej projekcji, a nie potrafią podstawić aktorki, komputerowo zmienić jej twarzy na Megan i pokazać... no właśnie, czego? :D Każde wyjście z tej sytuacji jest złe, ale widać, że nikt się tym nie przejął, bo jeśli film się zwróci z nawiązką, to będzie pierwszym z serii "odcinamy kupony, dodajemy więcej młócki, chętni na papkę zawsze się znajdą". Wiem, że 1. i 2. część nie były może jakoś szczególnie lotne, ale cholera, trzymało się to jakoś kupy. A obecna? Przez sporą część seansu czułem takie zażenowanie jak Witwicky podczas rozmowy w tym kamperze (czy jak to tam nazywają te mieszkania-pałace na kółkach). Totalna znieczulica, mimo takiej akcji na ekranie. Przykre.