Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154342
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

http://www.youtube.com/watch?v=iTG95T1hsxQ

ale bedzie napierdalanka w filmie, Silver Bolt nawet!

ps. co to jest co tak wierc w ziemi?!

ocenił(a) film na 8
Blake_16

Wiem, że można było ze strony Baya pobrać, nie wiem jak teraz, sam posiadam wersje HD 720p i 1080p

ocenił(a) film na 6
RollOut

Chyba się nie da, a z apple żeby ściągać trzeba chyba zapłacić, a ty RollOut skąd masz te wersje? Jja ściągnąłem z YT niby w 1080p, ale jakość po bliższym przyjrzeniu się jest gorsza niż ta ze strony apple.

ocenił(a) film na 8
Blake_16

moge potem dac na jakis serwer i dac ci linka

ocenił(a) film na 6
RollOut

Ok, mnie to i tak nie jest na już potrzebne, więc nie musisz się śpieszyć xD

ocenił(a) film na 10
Blake_16

myśle że ten robal co niszczy ulice to nie ta arka bo to jest zdecydowanie za małe a przecież arka była wielka

ocenił(a) film na 10
kyrox

long haul?! 0.27 za optimusem!

ocenił(a) film na 5
kyrox

To co wierci to zapewnie następca Devastora.

ocenił(a) film na 8
Lwie_Serce

najbardziej podoba mi sie kawalek jak ironhide zderza sie z dwoma deceptami:)i ciekawe co to sa za statki latajace nad chicago...a ten statek przelatujacy nad bumble to mozliwe ze arka bo jest gigantyczna:)

ocenił(a) film na 8
pyrazginerz

kurde nie moge edytowac:// wydaje mi sie ze long haul to byl w tf2??

ocenił(a) film na 5
pyrazginerz

Był, ale niekoniecznie zginął. Poza tym może to klon, w tf2 były dwa lond haule.

ocenił(a) film na 8
Lwie_Serce

Fakt, mozliwe. Szkoda, ze nie wiemy nadal kto jest w arce na ksiezycu - Silverbolt czy Alphatrion

ocenił(a) film na 5
RollOut

Najpierw zgadujmy fabułę.

ocenił(a) film na 10
RollOut

long haul był w dwójce ale widocznie go ożywili. chyba że będzie tak jak z blackoutem i grindorem którzy są identyczni a to dwa różne decepty. może to jest tam po to żeby stworzyć ulepszenie devastatora.

kyrox

Gdzie wy tam widzicie long haula ja tam go nigdzie nie widzę

transformers567_fw

A sorry już widzę ,ale szczerze wątpię żeby go orzywili,Bay powiedział że w tym filmie nie będą się ożywiać.

ocenił(a) film na 5
transformers567_fw

Moim zdaniem to on przeżył dwójke.
Pierszwy LH był w strefie bombardowania ale nie musiał zginąć.
Drugi zaś w devastorze robił za nogę i możliwe że strzał nawet nie tknął tej części giganta.

ocenił(a) film na 6
RollOut

To mógłbyś RollOut wrzucić tę wersję w 1080p trailera? Z góry thx.

RollOut

Warto pamiętać jak wyglądały zwiastuny do Transformers 2 - były genialne, dosłownie wgniatały w fotel.
A sam film - beznadziejny gniot, nuda, zero emocji, sam kicz. Te same sceny, które w zwiastunach miały siłę, w filmie okazały się być chaotyczną papką, słabo zmontowaną i nędznie wyreżyserowaną.

Nie zdziwię się, jak teraz będzie identycznie.

Kazioo

Eeee tam będzie w dechę
Druga część też była fajna!
PS co to są za macki co niszczą ulicę.

Kazioo

Bay obiecał że w trzeciej części poświęci większą uwagę także fabule (sam przyznał że w dwójce była słaba)

RollOut

Film będzie wciskał w fotel, oj będzie :)

ocenił(a) film na 8
kenexgro

oby byla taka jak w 1 z finalowa bitwa na ulicach Chciago

ocenił(a) film na 8
RollOut

http://www.tfw2005.com/resources/attach/4/0/5/9/7/Powered-Up-Optimus-Prime-Unite _1266530719.jpg

RollOut

Też chciałbym rozwałki na terenie zabudowanym ;-)
Na pustyni nie ma za bardzo co rozwalać :P

kenexgro

No dobra ale co to za macki w 21 sekundzie?

ocenił(a) film na 8
transformers567_fw

ja nie wiem, obstawiam ze to moze Arka, podobne troche

ocenił(a) film na 8
RollOut

No to czekamy na następny trailer, ciekawe kiedy wyjdzie :P

ocenił(a) film na 8
DawidPB94

18 luty - 10 dni

RollOut

Trzeba się uzbroić w cierpliwość :)

ocenił(a) film na 8
kenexgro

Miejmy nadzieję, że będzie on trwał więcej niż 30 sek. : ))

ocenił(a) film na 8
DawidPB94

Ma to byc zwiastun pelny, czyli kolo 2;30 min

RollOut

Moim zdaniem te dziwaczne latające potwory to ci goście ---> http://images.wikia.com/transformers/images/9/9a/Terrorconfight.jpg Określani jako potworopodobne decepty, nie wiem jaką mieli nazwę, ale było ich pięciu, coś jak u autobotów dinoboty. Jest latający smok, hydra z kilkoma głowami itp... A co do tych statków to nie wiem. Zalatują mi Qiuntessonami, ale może to po prostu flota decepticonów z cybertronu.

maciejrudnicki1985

Jaka arka o co chodzi wam z tą arką?

ocenił(a) film na 8
transformers567_fw

Arka z ksiezyca

ocenił(a) film na 8
maciejrudnicki1985

Fakt, wyglada ze masz racje, latajacy smok to Laserback, a to co wierci ziemie to moze byc hydra...

ocenił(a) film na 8
RollOut

ten na statku to tak: z wyglądu podobny do Alpha Triona...ale z obsady głosowej wiemy że będzie w filmie Silverbolt...i cholera wie kto to faktycznie...równie dobrze to moze być Rodimus Prime.. ;]

ciekawi mnie jeszcze jedno...ani razu nie widzieliśmy na trailerach Shockwava na którego baaaadzo czekam i Megatrona, nie wspominając o idiocie Starscreamie :) którego zresztą w komiksie Shockwave chciał zniszczyc.

ocenił(a) film na 6
frantic84

Trailer który pokazuje roboty trwa jakieś 30 sekund, to nie dziwota że nie widzieliśmy na nich Megatrona i reszty.

ocenił(a) film na 8
Madoq

wiesz jak to jest: na dwoje babka wróżyła:) mogli pokazać mogli i nie :) poczekamy napełny oficjalny trailer. jak pisał RollOut pewnie koło 2 minut będzie trwał..

ocenił(a) film na 3
RollOut

Znowu te same modele deceptikonów. Long Haul, Brawl, Sideways, Bonecrusher, gdzieś tam jeszcze widzę Blackouta/Grindora (nie jestem pewny, ale podobne kształty). Przecież oni wszyscy zginęli w pierwszej i drugiej części.

hexen2k7

Pewnie Bay ma moralnego kaca, że nie wykorzystał dobrze tych postaci i stara się ich upchnąc na siłę do następnych części ;)
Wg mnie arka z księżyca z pewnością nie była ani jednym ze statków widzianych w spocie, ani tym bardziej istotą która ryła w ziemi. Arka miała mnóstwo długich, ostrych wypustek i w niczym mi nie przypomina statków ze spotu, które mają raczej proste kształty geometryczne.

A to, co ryło w ziemi prawdopodobnie jest jakimś cybertrojańskim zwierzakiem. Jestem tego samego zdania co maciejrudnicki1985. Może to jakaś hydra, lub mechaniczny kraken, coś w ten deseń. Mamy również ptaka/smoka, co jeszcze bardziej potwierdza te domysły.

hexen2k7

Tak a gdzie ty ich tam wszystkich widzisz bo ze znajomych robotów to ja tam widzę Longin haula.

transformers567_fw

A co wierci w ziemi w której sekundzie?
A ta Arka to przewozi roboty tak?

ocenił(a) film na 8
transformers567_fw

Na arce jest wieziony Alphatrion albo Silverbolt

RollOut

Ale co niby w zwiastunie wierci w ziemi?

ocenił(a) film na 8
transformers567_fw

nie wiem co to jest, poszukaj screenow ze spotu to zobaczysz co to

RollOut

wie ktoś może czy film będzie w wersji cyfrowej ?
druga część była w zwykłej i ciężko się oglądało

ocenił(a) film na 8
Petran

tak film będzie w wersji zwykłej, real 3d i IMAX

raczej REAL 3D u nas nie ma

RollOut

A w której sekundzie to coś wierci,gdzie to zobaczyłeś.

ocenił(a) film na 8
transformers567_fw

popatrz uwaznie w zwastunie :P

RollOut

Popatrzyłem i nadal nie widzę.