http://www.youtube.com/watch?v=iTG95T1hsxQ
ale bedzie napierdalanka w filmie, Silver Bolt nawet!
ps. co to jest co tak wierc w ziemi?!
Wiem, że można było ze strony Baya pobrać, nie wiem jak teraz, sam posiadam wersje HD 720p i 1080p
Chyba się nie da, a z apple żeby ściągać trzeba chyba zapłacić, a ty RollOut skąd masz te wersje? Jja ściągnąłem z YT niby w 1080p, ale jakość po bliższym przyjrzeniu się jest gorsza niż ta ze strony apple.
myśle że ten robal co niszczy ulice to nie ta arka bo to jest zdecydowanie za małe a przecież arka była wielka
najbardziej podoba mi sie kawalek jak ironhide zderza sie z dwoma deceptami:)i ciekawe co to sa za statki latajace nad chicago...a ten statek przelatujacy nad bumble to mozliwe ze arka bo jest gigantyczna:)
Był, ale niekoniecznie zginął. Poza tym może to klon, w tf2 były dwa lond haule.
Fakt, mozliwe. Szkoda, ze nie wiemy nadal kto jest w arce na ksiezycu - Silverbolt czy Alphatrion
long haul był w dwójce ale widocznie go ożywili. chyba że będzie tak jak z blackoutem i grindorem którzy są identyczni a to dwa różne decepty. może to jest tam po to żeby stworzyć ulepszenie devastatora.
A sorry już widzę ,ale szczerze wątpię żeby go orzywili,Bay powiedział że w tym filmie nie będą się ożywiać.
Moim zdaniem to on przeżył dwójke.
Pierszwy LH był w strefie bombardowania ale nie musiał zginąć.
Drugi zaś w devastorze robił za nogę i możliwe że strzał nawet nie tknął tej części giganta.
Warto pamiętać jak wyglądały zwiastuny do Transformers 2 - były genialne, dosłownie wgniatały w fotel.
A sam film - beznadziejny gniot, nuda, zero emocji, sam kicz. Te same sceny, które w zwiastunach miały siłę, w filmie okazały się być chaotyczną papką, słabo zmontowaną i nędznie wyreżyserowaną.
Nie zdziwię się, jak teraz będzie identycznie.
Bay obiecał że w trzeciej części poświęci większą uwagę także fabule (sam przyznał że w dwójce była słaba)
http://www.tfw2005.com/resources/attach/4/0/5/9/7/Powered-Up-Optimus-Prime-Unite _1266530719.jpg
Moim zdaniem te dziwaczne latające potwory to ci goście ---> http://images.wikia.com/transformers/images/9/9a/Terrorconfight.jpg Określani jako potworopodobne decepty, nie wiem jaką mieli nazwę, ale było ich pięciu, coś jak u autobotów dinoboty. Jest latający smok, hydra z kilkoma głowami itp... A co do tych statków to nie wiem. Zalatują mi Qiuntessonami, ale może to po prostu flota decepticonów z cybertronu.
Fakt, wyglada ze masz racje, latajacy smok to Laserback, a to co wierci ziemie to moze byc hydra...
ten na statku to tak: z wyglądu podobny do Alpha Triona...ale z obsady głosowej wiemy że będzie w filmie Silverbolt...i cholera wie kto to faktycznie...równie dobrze to moze być Rodimus Prime.. ;]
ciekawi mnie jeszcze jedno...ani razu nie widzieliśmy na trailerach Shockwava na którego baaaadzo czekam i Megatrona, nie wspominając o idiocie Starscreamie :) którego zresztą w komiksie Shockwave chciał zniszczyc.
Trailer który pokazuje roboty trwa jakieś 30 sekund, to nie dziwota że nie widzieliśmy na nich Megatrona i reszty.
wiesz jak to jest: na dwoje babka wróżyła:) mogli pokazać mogli i nie :) poczekamy napełny oficjalny trailer. jak pisał RollOut pewnie koło 2 minut będzie trwał..
Znowu te same modele deceptikonów. Long Haul, Brawl, Sideways, Bonecrusher, gdzieś tam jeszcze widzę Blackouta/Grindora (nie jestem pewny, ale podobne kształty). Przecież oni wszyscy zginęli w pierwszej i drugiej części.
Pewnie Bay ma moralnego kaca, że nie wykorzystał dobrze tych postaci i stara się ich upchnąc na siłę do następnych części ;)
Wg mnie arka z księżyca z pewnością nie była ani jednym ze statków widzianych w spocie, ani tym bardziej istotą która ryła w ziemi. Arka miała mnóstwo długich, ostrych wypustek i w niczym mi nie przypomina statków ze spotu, które mają raczej proste kształty geometryczne.
A to, co ryło w ziemi prawdopodobnie jest jakimś cybertrojańskim zwierzakiem. Jestem tego samego zdania co maciejrudnicki1985. Może to jakaś hydra, lub mechaniczny kraken, coś w ten deseń. Mamy również ptaka/smoka, co jeszcze bardziej potwierdza te domysły.