Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154349
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Film naprawdę był bardzo nudny. Pierwszy początek filmu o misjii Apollo11 był ciekawy, potem jak się rozkręcił to nie. W kinie cały czas patrzałam na godzinę, zobaczyć kiedy się skończy. Sceny walki mogłybyć trochę krótszę, poza tym myślałam, że będzie cały film o lądowaniu na księżycu. Tak przynajmniej było w trailerze. Nuda. Moja nota to 1,5/10

CheryBomb

Dlaczego nudny... jasne masz prawo mieć swoje zdanie, ale przecież ciągle się coś działo. Mimo tego iż scenariusz nie był cudowny, akcja była zawodowa. Nie wciągnął cie film poprostu ;)

ocenił(a) film na 10
CheryBomb

haha nudny wiesz co ty piszesz dla mnie to zawsze się coś działo co chwile akacja moim zdaniem cały film był zajebisty i na pewno nie jest na opinie 1.5 na 10 to absurd tak słabo ocenic taki ciekaw i zajebisty film kompletnie nie zgadzam się z twoją opinią ale zgadzam się z opiniom chestera

ocenił(a) film na 10
Maly6800

"myślałam, że będzie cały film o lądowaniu na księżycu"...to pojechałaś:)...Jak chcez obejżec taki film cały o lądowaniu to zapraszam...Apollo 13:d...tam masz cały film o lądowaniu...i nawet wracają na Ziemie:d... Dziewczyno jakby mieli cąły film zrobić o lądowaniu to dopiero byłoby nudne i ciągnęło sie jak flaki z olejem...zejdź na ziemie i zastanów sie jeszcze raz co piszesz:)... No ale dobra nie cisne juz:)...Każdy ma swoje gusta;p...

użytkownik usunięty
CheryBomb

To trzeba było obejrzeć wszystkie zwiastuny, a nie tylko pierwszy teaser.

ocenił(a) film na 9

ale to kolejny troll jest. żadnych filmy nie ocenione i pewnie profil założony 2 godziny temu

ocenił(a) film na 3
CheryBomb

Lepiej nie mogłaś tego ująć. Po zakończeniu zastanawiałem się kto tworzy takie trzygodzinne gnioty by później zorientować się, że wcale tyle czasu nie minęło.... ;-) Ocena 2/10.

ocenił(a) film na 3
elayeth

ja dałam 4/10 w dużej mierze za efekty... a szczerze mówiąc w środku filmu trochę mi się przysnęło.

ocenił(a) film na 9
Scatebra123

Ja byłem zadowolony, jedyne co mi się nie podobało to zakończenie z Megatronem, Optimusem i Sentinelem. Megatron dał się sprowokować człowiekowi, zamiast poczekać aż Optimus dednie to ten go ratuje, a optimus z jedną ręką rozwala megatrona w dwie sekundy. To im nie wyszło.
Nie podobało mi się jeszcze, że Starscream zginął w głupi sposób,a Shockwave był całkowicie pominięty(ot, kolejny, zwykły decept do rozwalenia) Odgrywał on większą rolę niż w filmie, a starscream nie był lizusem i nie dawał sobą pomiatać. To można przeżyć, ale to zakończenie jest nierealistyczne po prostu.
Ale cała reszta to same plusy, efekty, dużo rozwałki, kornik, statki deceptikonów(podobały mi się te wielkie), rola sama jest super zagrana, jak się próbuje dostać do bazy Nest, czy samochód mu siadł. Fajny jest też simmons i jego niemiecki ochroniarz(szczególnie odwalił w barze:)), rodzice sama z tą naradą, nie będę komentował roli Curly, bo ta co nią zagrała nie jest aktorką, ale nie było tak źle, w ogóle problem wyszedł z tego że Fox nie było, a Bay zakładał że będzie. Te dwa mini roboty(nie wiem czy zginęły po tej katastrofie, czy nie) Oprócz elementów śmiesznych, były też i te poważne, rozwalenie ironhida, masakra w chicago, soundwave celujący do bumblebee. Nieżli byli ci skoczkowie, latali po mieście, a nawet swojego zostawili co utknął, nowy decept - kornik shockwave'a spowodował niezłą scenę z walącym budynkiem.
Ogólnie film był bardzo dobry, tylko bardzo źle zrobione zakończenie i właśnie za to dałem 8/10