Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154349
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Ok , wszyscy wiemy że Sentiniel Prime zdradził Autoboty , ale czy jeszcze gdzieś autuboty zostały
zdradzone , w komixach , serialach , na filmie (chyba więcej nie).

ocenił(a) film na 7
Transformerka

Transformers: Armada. Autoboty zostały zdradzone przez Sideways'a który potem przyłączył się do Decepticon'ów, lecz później ich też zdradził. Bo jak się okazało był sługą Unicrona.

ocenił(a) film na 7
Transformerka

I'm optimus prime i twierdze ze nie ma powodu ciagle przypominac nam to byla wielka strata dla autobotow a ciebie to ciekawi

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
Transformerka

starscream zdradził autoboty w grze Transformers wojna o cybertron komixów i serialów nie oglądałem bo nie jestem żadnym fanem tego uniwersum wręcz przeciwnie

maslascher

Ani Sentinel ani Starscream nikogo nie zdradzili. Wy pojmujecie zdradę jako 'Mamooo, a on ropi co innego nisz ja kce!'. Po pierwsze, by zdradzić trzeba wpierw zadeklarować lojalność i naobiecywać parę rzeczy, a to nie miało miejsca. Po drugie Sentinel zawsze miał na uwadze dobro swojego gatunku i tylko tego się trzymał. To inan sprawa i nie zahacza o dwie dominujące strony konfliktu, że w połowie swe drogi do rewitalizacji Cybertronu zmienił koncepcję i środki, jakimi się posługiwał.