odliczamy godziny do następnego zwiastunu! zakładając że będzie o północy!
10 godzin!
o kyrox dobry temat:) 10... dluzyc sie bedzie ;/ licze, ze dowiemy sie duzo, bo po SuperBowl Spot no wiemy chyba tyle co nic.
wlasnie, moze Ty lapiesz o co chodzilo z tym "sygnalem dla Sentinela Prima" (TF: RotF scena wykladu i swirowanie Sama)
ja niewiem bo to nie miało sensu bo nie miało mieć, dostał różne informacje więc gadał wszystko co się dowiedział i nie ma żadnego wytłumaczenia
lol myślałem,że już za dnia będzie,ale zapomniałem,że to w USA;p
Hm oby Bay za dużo nie zdradził,niech pokaże Megatrona i Shockwave oraz Soundwave bo nie jest tajemnicą,że oni będą,mógłby też pokazać jakieś inne miejsce poza miastem,coś co nas zaintryguje:)
Co jak co kurna, ale Zwiastuy Transformers są NAJLEPSZE !!! a jeszcze lepsze jest to iż film, to wydłużony zwiastun :)
Bay robi zadzebista ROZWAŁKE !! Chwała mu za to
kyrox takze , czeka nas noc wyczekiwania, ale jak juz dostaniemy to co dostaniemy to pospadamy z foteli
AL HAIL BAY!
Albo zawału, jeżeli zobaczymy jakąś szmire z tego zwiastuna.
Ja też oczywiście czekam tak długo, aż go obejrzę.
A On pojawi się na oficjalnej stronie MB? michaelbay.com?
tak, na michalbay.com
tak bylo ze spotem SB, pamietam ze bylo on okolo 2 w nocy bo sam wyczekiwalem
Mój to: 24684784. Jeśli chodzi o zwiastun to mam nadzieję że zobaczę: Megatrona, Starscream'a, Shockwave'a i Soundwave, obu Prime'ów.
hm coś zwlekają strasznie z tym zwiastunem Lol,dziwne troszkę...zaczynam powątpiewać;p
najlepiej sie czyms zajac pograjcie lepiej w transformers the game albo revange the fallen ja juz koncze 1
http://www.tfw2005.com/boards/transformers-movie-discussion/369940-no-new-traile r-i-am-number-four-confirmed.html
Wiadomo było od paru dni, że nie będzie trailera 18 lutego
Drive Angry z Cage'm wychodzi 25 lutego, możliwe, że wtedy puszczą zwiastun. Jeśli nie, to bankowo trailer puszczą 6 maja ( premiera Thora )
trailer mial byc puszczany przed numerem 4.i chyba niebylo.i czy wie ktos kiedy bedzie??
Jeśli, na stronie oficjalnej Bay'a ewe oficjalnym forum nie było potwierdzenia to znacz, że nie będzie railera
no i szlag by to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((((
33144765 - słabo mogę być dzis na kompie więc jak by co zostawcie mi jakies info na gg....
pozdrawiam :))