Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154348
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

ciekawostka

ocenił(a) film na 8

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/789af2b9948dc2f5469116212b07187f.gif?13096 79861

ocenił(a) film na 8
Valeriusz

była już o tym 5x mowa, jeszcze 1 scena z autostrady taka była z innego filmu zjechana ale island to film baya ( tak? ) więc nie widzę wielkiego ale ;d dla mnie to specjalne nawiąznie twórcy do swojego innego projektu :d bo jak nie... to nie wiem czy myślał że nikt nie zauważy? raczej nie...

ocenił(a) film na 9
Scorpion77

Mi się wydaje, że trochę lenistwo wzięło górę. Jakkolwiek to śmiesznie z mojej strony brzmi. (Zaznaczam, że jeszcze nie widziałem TF3 ale jutro się chyba to zmieni). W drugiej części są ujęcia z pierwszej wykorzystane. Można też w niektórych scenach akcji w obu częściach zauważyć, że niektóre momenty się powtarzają, są tylko nakręcone z innej perspektywy i za pierwszym razem nikt nie zauważa, że 10 sekund temu widział ten sam wybuch.

carlosss00

Gdybyś kręcił film i chciał zaoszczędzić kilkaset dolców na jakiejś scenie która trwa ułamki sekund to wkleił byś scene z innego filmu, czy wolał byś rozbić kolejne auto?

ocenił(a) film na 9
Cyszard

No właśnie wolałbym wkleić coś gotowego, sam też jestem leniwy. To na szczęście w przypadku tych filmów tak nie razi.

carlosss00

Ja na przykład doszukałem się wyciętego potwora z filmu Bazyliszek i wklejonego do innego filmu, to już lipa straszna była.

ocenił(a) film na 8
Valeriusz

kolejna:
http://www.sadistic.pl/pics/2_c386e25ad0eb.jpg

ocenił(a) film na 8
Cyszard

sorry, ale pod tym linkiem było kolejne tego typu zdjęcie, ale nie wiem dlaczego zostało zmienione

ocenił(a) film na 3
Valeriusz

Dla mnie to zwykłe plucie widzowi w twarz. Takie rzeczy robiło się w latch 80-90 tych w tanim kinie klasy B. W filmie, który kosztuje i przynosi miliony coś takiego nie powinno mieć miejsca. To że Bay wykorzystał scenę ze swojego filmu niczego nie zmienia.