chodzi mi o to ze ktos kosztem czyjegos filmu chce wzbudzic sensacje na temat danego filmu...to mnie wk... a nie wierze zeby ktos obejrzal w kinie Transformerow i mial nagle negatywne uczucia . nie ma takich i nie osadzajcie za wczasu. nie ma takich ludzi ktorzy po wyjsciu z sali kinowej maja mieszane uczucia.... ogarnijcie sie i zacznijcie pisac obiektywnie jezeli juz wogole chcecie pisac
Ty masz chyba jakieś kompleksy o to że dużo ludzi nie lubi tego filmu już drug raz zakładasz prawie identyczny temat - paranoja, weż się ogarnji człowieku nie każdy lubi takie filmy
Kolejny napalony fanboy transformerów który zamiast stawiać jakieś argumenty potrafi tylko obrażać
za to twój poziom intelektualny musi być na zajebiście "wysokim" poziomie skoro ubóstwiasz film tego pokroju i masz prawo oceniać tych, którzy go nie lubią... skieruj swój sokoli wzrok na siebie, może wtedy dostrzeżesz kto tu jest dzieckiem neo
właśnie że nie lubię tego filmu a poza tym nikogo nie oceniam zrobił to już predator2111 swojm "inteligentnym" komentarzem, może do niego kierowałeś własnie ten post bo ja nie mam nikomu za złe że lubi takie a nie inne filmy