Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154349
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

chodzi mi o to ze ktos kosztem czyjegos filmu chce wzbudzic sensacje na temat danego filmu...to mnie wk... a nie wierze zeby ktos obejrzal w kinie Transformerow i mial nagle negatywne uczucia . nie ma takich i nie osadzajcie za wczasu. nie ma takich ludzi ktorzy po wyjsciu z sali kinowej maja mieszane uczucia.... ogarnijcie sie i zacznijcie pisac obiektywnie jezeli juz wogole chcecie pisac

ocenił(a) film na 6
predator2111

Ty masz chyba jakieś kompleksy o to że dużo ludzi nie lubi tego filmu już drug raz zakładasz prawie identyczny temat - paranoja, weż się ogarnji człowieku nie każdy lubi takie filmy

maslascher

ty widocznie jestes jednym z tych dzieci neo... sorki ale co poziom to rozum

ocenił(a) film na 6
predator2111

Kolejny napalony fanboy transformerów który zamiast stawiać jakieś argumenty potrafi tylko obrażać

maslascher

za to twój poziom intelektualny musi być na zajebiście "wysokim" poziomie skoro ubóstwiasz film tego pokroju i masz prawo oceniać tych, którzy go nie lubią... skieruj swój sokoli wzrok na siebie, może wtedy dostrzeżesz kto tu jest dzieckiem neo

ocenił(a) film na 6
skurwol

właśnie że nie lubię tego filmu a poza tym nikogo nie oceniam zrobił to już predator2111 swojm "inteligentnym" komentarzem, może do niego kierowałeś własnie ten post bo ja nie mam nikomu za złe że lubi takie a nie inne filmy

maslascher

pomylilo mi się to nie miało byc do ciebie, sory