Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154340
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

i czy wciąż interesujecie się transformersami?

ocenił(a) film na 8
transformers567_fw

ja mam lat 16, i lubie Transformers a jak coś ci nie pasuje to wypad :P

DawidPB94

i stwierdzam iż jesteś głupi ;D

pozdrawiam :D

Maniek85

Ja nie mam nic do tego że masz 16 lat i interesujesz się Transformers bo to właśnie fajnie jest oglądać takie filmy a nie np:Piłe
PS: również nie mam nic do fanów piły to tylko przykład.

ocenił(a) film na 8
Maniek85

Maniek85 głupi jesteś ty.
Co ci do tego, że lubie Transformers. to że mam 16 lat to nie znaczy ze ja mam oglądać bajeczki takie jak "POKEMONY" tak jak ty!!!!
POzdro
i Proszę cie Nie ROB SPAMU !!!

DawidPB94

Oj nie płacz, tak se jebłem a Ty musisz to tak przeżywać ?? i nie oglądam pokemonów jestem na to za stary :)) Twoje prośby zostały wysłuchane chłopcze :)

ocenił(a) film na 8
Maniek85

haha..!! Po twojej wypowiedzi, aż mi się płakać zachciało. Przez ciebie nie będe mógł spać!! Żałosne są twoje wypowiedzi !!
POzdro

DawidPB94

Ale czy musisz mnie obrażać ?? :)) Wiem że zacząłem pisząc "głupi", ale to nie oznacza że musisz mnie teraz obrażać.Przepraszam jeżeli to słowo Cię uraziło, i stworzyło malutki "guz" na twojej psychice:) Wybacz mi :)

ocenił(a) film na 8
Maniek85

Sam mnie obraziłeś pierwszy więc oddałem moimi wypowiedziami. DObra koniecec Tematu bo spam :D:D:D
NARA MANIEK xDDD !!!!!

ocenił(a) film na 7
transformers567_fw

głupi to co najwyżej jest ten temat. to tyle.

snup

Dlaczego głupi ? chciałem tylko wiedzieć ile macie lat np:18 i czy mając 18 lat lubicie transformers.

ocenił(a) film na 7
transformers567_fw

wiesz na czym polega sukces tego filmu? Trafia on w każdą widownie, znajdziesz fana serii w wieku 10,18 czy 30 lat więc nie bardzo rozumiem o co ci chodzi.

snup

Tyle ile osób tyle opinii a w internecie każdy cwaniak. Ja lat mam 21 i obie części oglądałem już z 15 razy i wcale mi się nie nudzi. Co z tego ze nie ma jakiejść fabuła i jest mało gry aktorskiej. Ten film po prostu do mnie trafia jest fajny i tak powinno być. Z niecierpliwością czekam na 3 część, która w tej chwili powinna być ostatnią ale pogadmy po premierze :)

ocenił(a) film na 9
transformers567_fw

Nie możecie po prostu napisać ile macie lat i czy wciąż się nimi interesujecie? ;D co za ludzie -,-

ocenił(a) film na 7
transformers567_fw

Ja mam 14i bardzo lubie Transformersów a jak coś nie pasuje to mnie w dupe pocałujcie ;p

transformers567_fw

mam 18 lat i nie wiem co wiek ma do filmu tego pokroju :)Mi sie podobał ze względu na efekty oraz cały przebieg.

transformers567_fw

a i dodam ze nie moge sie doczekac 3 czesci tego filmu :)

ocenił(a) film na 10
transformers567_fw

mam 18 lat i lubię Transformers mam nawet w swojej kolekcji bajki oczywiście Transformers:)

transformers567_fw

A ja kocham Piłę i Transformers xD I co z tego?

ocenił(a) film na 8
LiveOrDieMakeYourChoice

A ja nie lubie Piły:D mam 19 lat i nie lubię masochistycznych filmów, lubie Transformers i lekkie kino rozrywkowe, co nie znaczy że gardze czymś głębokim. Dziękuje i pozdrawiam

OneManAmry1991

Lat-16,nie karany...

Transformes- 1 da sie przezyc/2 na sile / 3 juz nie wytrzymam raczej dno
bedzie bo nic pewnie innego nie dadza niz w 2 pozostalych czesciach (nie
liczac fabuly)

Pila jest spoko kazda czesc trzyma klimat i nowe wyzwania sa

ocenił(a) film na 7
Mayurii

19

Transformers 1 świetna rozrywka
TR2 trochę gorsza
TR3 do trzech razy sztuka