jak dla mnie film sam w sobie jest na 10 !!!!!!!!!!!!!!!!! geniuszu :ppppppp (jeszcze przed obejżeniem) a z 3D to różnie może być dlatego pytam!
Właśnie o tym mówię. Film widziałeś co najwyżej w wersji CAM, o ile w ogóle go widziałeś, ale już wiesz, że będzie na 10/10. :P I to mnie się nazywa trolem.
TAK! WIDZIALEM..... DOPIERO WRÓCIŁEM Z KINA! FILM.... REEEEEWELACJA! ... CO DO 3D OGÓLNIE DOBRE ALE BEZ REWELACJI ( KILKA UJĘĆ NAPRAWDE WGNIATA W FOTEL) !NAJLEPSZY FILM ROKU ... MOMO ŻE PIRACI SĄ ŚWIETNI TRANSFORMERSY ICH PRZEBIŁY !!!!!
3D idealnie zbędne, (jak fabuła w takim filmie :D), efekt głębi widać może w trzech - czterech scenach.
3D beznadzieja widać okulary więcej przeszkadzały niż w czymś pomagały tylko to po to robią żeby wyciągnąć od nas kasę...
Efektów 3D było dużo tylko odradzam Cinema City- niska jasność obrazu i brudne okulary pomimo tego, że ceny za bilety wysokie :/
i prawidłowo :D
wcześniej źle się wyraziłem - głębia obrazu daje coś w trzech - czterech scenach. IMHO.
3d super, byłem na harrym i na narni i tam to było słabe a tu jest cudowne:) poloecam
o $hit faktycznie, to co ja oglądałem?:D w narni było i było tam słabe, ale tak czy inaczej 3d bardzo dobrze zrobione
Nie oglądał, pyta jak 3D, a dał 10 - bardzo sprytnie, nie ma co. Zresztą widzę, że Twoje oceny to 1 bądź 10 - albo coś jest mniam albo be, bardzo proste rozumowanie :P swoją drogą wnioskuję, że pewnie połowy z tych filmów które oceniłeś nie oglądałeś.
A efekty takie sobie, nic specjalnego - poza początkiem na Cybertronie.
Racja , efekty zwyczajne. Większe dreszcze po efektach specjalnych czułem na Władcy Pierścieni.
Jeżeli chodzi o efekt 3D, to jest dużo lepiej niż w takim "Thorze", ale pomimo zapowiedzi nie przebiło moim zdaniem Avatara. 3D jest bardzo dobre, ale tylko w scenach w których akcja nie zapier*ala na złamanie karku, inaczej nie zwrócisz uwagi bo wszystko za szybko się dzieje.
3D beznadziejny wyrzucona kasa w błoto, 3D to teraz nowa maszynka do naciągania widzów na kasę serio. Okulary męczące a efekty gówniane zwłaszcza dla ludzi którzy mają "premade" okulary xD