Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154346
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

jak 3D?

ocenił(a) film na 10

zadowalające? :))

londontown

Przecież oceniłeś film na 10, więc go oglądałeś. Ty mi powiedz? :P

Juby_

a może był na 2D geniuszu?

The_Fallen

W Polsce dystrybutor ograniczył 3D bodajże do zera, więc nie sądzę "geniuszu".

ocenił(a) film na 10
Juby_

jak dla mnie film sam w sobie jest na 10 !!!!!!!!!!!!!!!!! geniuszu :ppppppp (jeszcze przed obejżeniem) a z 3D to różnie może być dlatego pytam!

londontown

Właśnie o tym mówię. Film widziałeś co najwyżej w wersji CAM, o ile w ogóle go widziałeś, ale już wiesz, że będzie na 10/10. :P I to mnie się nazywa trolem.

ocenił(a) film na 10
Juby_

trol! ;)

ocenił(a) film na 10
Juby_

TAK! WIDZIALEM..... DOPIERO WRÓCIŁEM Z KINA! FILM.... REEEEEWELACJA! ... CO DO 3D OGÓLNIE DOBRE ALE BEZ REWELACJI ( KILKA UJĘĆ NAPRAWDE WGNIATA W FOTEL) !NAJLEPSZY FILM ROKU ... MOMO ŻE PIRACI SĄ ŚWIETNI TRANSFORMERSY ICH PRZEBIŁY !!!!!

ocenił(a) film na 10
londontown

i kto tu jest trolem? geniuszu hehe:pppp

ocenił(a) film na 10
londontown

3D idealnie zbędne, (jak fabuła w takim filmie :D), efekt głębi widać może w trzech - czterech scenach.

lencuwu

3D beznadzieja widać okulary więcej przeszkadzały niż w czymś pomagały tylko to po to robią żeby wyciągnąć od nas kasę...

ocenił(a) film na 6
Lord_Alvin

Efektów 3D było dużo tylko odradzam Cinema City- niska jasność obrazu i brudne okulary pomimo tego, że ceny za bilety wysokie :/

londontown

wszystko co jest transformersem mnie zadowala

ocenił(a) film na 10
Pasieka17

i prawidłowo :D

wcześniej źle się wyraziłem - głębia obrazu daje coś w trzech - czterech scenach. IMHO.

ocenił(a) film na 9
londontown

3d super, byłem na harrym i na narni i tam to było słabe a tu jest cudowne:) poloecam

ocenił(a) film na 3
szczepanmail

Może dlatego tam to było słabe, bo w harrym nie było 3D?

s_c_a_r

A on był, na specjalnym pokazie i to już w 2000 roku. ;D

ocenił(a) film na 9
s_c_a_r

o $hit faktycznie, to co ja oglądałem?:D w narni było i było tam słabe, ale tak czy inaczej 3d bardzo dobrze zrobione

szczepanmail

Dziwisz się? Ten film był konwertowany i zmniejszono mu budżet do 155 milionów $.

ocenił(a) film na 10
Juby_

p.s budżet Transformersów ewynosil 195 mln $ a nie 155 mln $.

londontown

Nie oglądał, pyta jak 3D, a dał 10 - bardzo sprytnie, nie ma co. Zresztą widzę, że Twoje oceny to 1 bądź 10 - albo coś jest mniam albo be, bardzo proste rozumowanie :P swoją drogą wnioskuję, że pewnie połowy z tych filmów które oceniłeś nie oglądałeś.

A efekty takie sobie, nic specjalnego - poza początkiem na Cybertronie.

ocenił(a) film na 3
Bartek_M

Racja , efekty zwyczajne. Większe dreszcze po efektach specjalnych czułem na Władcy Pierścieni.

londontown

Jeżeli chodzi o efekt 3D, to jest dużo lepiej niż w takim "Thorze", ale pomimo zapowiedzi nie przebiło moim zdaniem Avatara. 3D jest bardzo dobre, ale tylko w scenach w których akcja nie zapier*ala na złamanie karku, inaczej nie zwrócisz uwagi bo wszystko za szybko się dzieje.

ocenił(a) film na 10
howlet

o, to to. :-]

londontown

3D beznadziejny wyrzucona kasa w błoto, 3D to teraz nowa maszynka do naciągania widzów na kasę serio. Okulary męczące a efekty gówniane zwłaszcza dla ludzi którzy mają "premade" okulary xD

ocenił(a) film na 10
caninae

nie przesadzaj że jest takie beznadziejne

użytkownik usunięty
londontown

Słabe 3D to było w Piratach z Karaibów 4, tu było bardzo dobre.

ocenił(a) film na 7
londontown

Byłem dzisiaj na 3d i nie jestem zadowolony zbyt słaba ostrość gdzie niegdzie