Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154342
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

jaki straszny syf

ocenił(a) film na 3

1 i 2 dało się jeszcze od biedy obejrzeć, ale 3 to już musiałem przewijać. lubie takie komiksowe filmy ale bez przesady. bzdura na bzdurze, spadaja z budynków, w budynkach przelatuja przez okna, a nikt sobie nawet palca nie skręcil, w tym wszystkim blond niuńka i też sobie obcasa nie złamała, buta nie zgubiła. :) Wiem ze gł bohaterowie musi byc niezniszczalni, ale co za dużo to niezdrowo. Bruce Willis przy nich to nieudacznik:)

profix

No a wskaż mi dzisiejszy film akcji gdzie nie ma bzdur? Myślisz serio że takie akrobacje jakie robili w Fast Five 5 są możliwe? I tam skaczą z cienżarówki do samochodu i nic im się nie dzieje,albo z takiej wysokości z jakiej skakali do wody nie da się bez obrażeń.
A 2012? Tam też bohaterowie powinni zginąć co najmniej z 5 razy.Fakt są pewne filmy akcji,lecz są bardzo specyficzne (batman).
Obcasy,a Catwoman też zapitalała na obcasach i nikt ją za to nie winił.
Takimi głupotami nie należy się przejmować,fakt zauważa je się ale mnie aż tak nie rażą bym obniżał ocenę za to.

ocenił(a) film na 3
transformers567_fw

ciebie nie rażą, mi bardzo przeszkadzają. a szybkich i wściekłych nie oglądałem żadnej części bo bym się porzygał:)

ocenił(a) film na 3
transformers567_fw

a poza tym cat woman to tez był straszny syf. tak zjechany przez wszystkich że masakra, a ile malin zebrał

profix

Skoro tak cię rażą to po co takie filmy oglądać,przecież w 1 części Transów i drugiej też jest masa bzdur to po co oglądać 3?

ocenił(a) film na 3
transformers567_fw

1 i 2 były znośne, miejscami mnie ubawiły, 3 mnie zawiodla.
a obejrzałem bo mi sie nudziło:). ok słyszałem że jest słaba, i może bym sobie odpuścił, ale wolałem sie przekonać na własne oczy.