1 i 2 dało się jeszcze od biedy obejrzeć, ale 3 to już musiałem przewijać. lubie takie komiksowe filmy ale bez przesady. bzdura na bzdurze, spadaja z budynków, w budynkach przelatuja przez okna, a nikt sobie nawet palca nie skręcil, w tym wszystkim blond niuńka i też sobie obcasa nie złamała, buta nie zgubiła. :) Wiem ze gł bohaterowie musi byc niezniszczalni, ale co za dużo to niezdrowo. Bruce Willis przy nich to nieudacznik:)
No a wskaż mi dzisiejszy film akcji gdzie nie ma bzdur? Myślisz serio że takie akrobacje jakie robili w Fast Five 5 są możliwe? I tam skaczą z cienżarówki do samochodu i nic im się nie dzieje,albo z takiej wysokości z jakiej skakali do wody nie da się bez obrażeń.
A 2012? Tam też bohaterowie powinni zginąć co najmniej z 5 razy.Fakt są pewne filmy akcji,lecz są bardzo specyficzne (batman).
Obcasy,a Catwoman też zapitalała na obcasach i nikt ją za to nie winił.
Takimi głupotami nie należy się przejmować,fakt zauważa je się ale mnie aż tak nie rażą bym obniżał ocenę za to.
ciebie nie rażą, mi bardzo przeszkadzają. a szybkich i wściekłych nie oglądałem żadnej części bo bym się porzygał:)
a poza tym cat woman to tez był straszny syf. tak zjechany przez wszystkich że masakra, a ile malin zebrał
Skoro tak cię rażą to po co takie filmy oglądać,przecież w 1 części Transów i drugiej też jest masa bzdur to po co oglądać 3?