Transformers The Dark Of The Moon jest z pewnoscia najlepszym filmem w dziejach kina , przynajmniej ja tak uwazam oraz wiekszosc moich znajomych . jest poprostu wspanialy przez caly film toczy sie zaje....... akcja , super fabula , scenariusz , efekty specjalne no i oczywiscie wspanialy popis walk Optimusa .
WSZYSTKIE CZĘŚCI SĄ ZAJEBISTEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWIELBIAM WSZYSTKIE CZĘŚCI
CHCIAŁBYM POGRATULOWAĆ MICHAELU BAY'OWI I SZKODA ŻE TO OSTATNIA CZĘŚC !!!!!!!!!! :(
Najlepszy w dziejach kina? To trochę przesadne określenie, mi już Avatar znacznie bardziej się podobał, co nie zmienia faktu że Transformers 3 to kawał solidnego kina rozrywkowego i warto go zobaczyć w IMAXie.
kenexgro , z tym sie nie zgodze poniewaz nie masz racji bo avatar byl filmem do bani i nie ma go co porownywac do transformersow bo to jest bez sensu , a to ze napisalem ze Transformers The Dark Of The Moon jest najlepszym filmem w dziejach kina to prawda kazdy ma swoje zdanie na temat filmow , a ty wcale nie musisz tak uwazac kazdy poprostu ma swoj gust , widzalem avatara i powiem szczerze ze byl daremny i bardzo dziecinnie bajkowy i to na tyle .
Hahhahah, najlepszy dowcip jaki do tej pory przeczytałem na Filmwebie. Brawo brawo, na prawdę się uśmiałem, dzięki za poprawę humoru z rana :D Hah :DD
dowcipem to jestes ty , tobie pewnie sie podoba tytanic albo romeo i julja cos ty wogule za koles chyba z innej planety . wielkie brawa zejestes daremny i nie masz gustu
bez przesady .. film faktycznie obfitował w akcje i to wielki plus .. ale był troszkę naiwny i propagandowy ( amerykańscy chłopcy na tle powiewającej flagi Stanów Zjednoczonych w zniszczonym Chicago czy optimus Prime chylący czoła przed pionierem podróży kosmicznych Buzzem Aldrinem i inne takie) ... ale idąc do kina oczekiwałem akcji ..a nie gry na miarę Oskara więc jestem zadowolony z filmu ...
I na pewno był lepszy od Avatara ;P
pavoq ale bredzisz.. Najpierw mówisz że że kwestia gustu jest ważna i każdy może mieć inne zdanie, następnie jednak wybuchasz bulwersem bo ktoś sądzi inaczej niż ty-zalosny jestes
dokładnie xD.. tym filmem spieprzyli sprawe i zawiedli oczekiwania wiekszości fanów Transformersów, banał jak cholera.
Mnie się bardzo podobał, najlepszy film 2011 roku pod względem akcji i efektów, ale jako najlepszy film roku nie wiem. Są jeszcze insygnia i fast five np.
Harry Potter i Fast Five mogą się ewentualnie łapać do jednych z lepszych filmów pod względem efektów, ale do najlepszego filmu roku raczej nie bardzo.
Poza nimi nie ma lepszych filmów w tym roku. Szczególnie T3 i Insygnia są świetne i sam nie wiem który lepszy
Może trochę nie na temat, ale gdzieś przeczytałem na tymże forum że fabuła nie ma sensu bo na księżycu były setki deceptów a w mieści walczyli tylko z kilkunastoma. Nie zgadzam się z tym ponieważ one były rozsiane po całym świecie :) pewnie ktoś pamięta scenę w której Sentinel kazał uruchomić te głowicę czy jak to się nazywało :) To tyle, a co do reszty filmu nie uważam żebym stracił kasę podobało mi się i to tyle na temat tego filmu :) A co do kłótni to nie ma co się kłócić to jest bez sensu każdy wie swoje, dla ciebie może być to arcydzieło a ktoś powie że to dno :)
Daj te cztery, w końcu należy się za kilka śmiesznych scen, efekty specjalne i pomysłowe stworzenie nowych postaci.
Achachacha....chacha...cha..proszę napisz że tak naprawdę żartujesz..." super fabuła " hm....chachacha...ojoj..chyba zaśmieję się na śmierć...nie a tak na poważnie...to to nawet nie jest temat do żartów.
Ciekawe, czy to nie jakaś żałosna prowokacja... Tak czy nie, to gratuluje idiotyzmu - takie dziurawe dno fabularne, ubrane w banalny, durny humor i masę efektów, najlepsze w dziejach kina?. LOL BD