Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154343
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Transformers The Dark Of The Moon jest z pewnoscia najlepszym filmem w dziejach kina , przynajmniej ja tak uwazam oraz wiekszosc moich znajomych . jest poprostu wspanialy przez caly film toczy sie zaje....... akcja , super fabula , scenariusz , efekty specjalne no i oczywiscie wspanialy popis walk Optimusa .

ocenił(a) film na 8

w swoim gatunku to tak

ocenił(a) film na 10

WSZYSTKIE CZĘŚCI SĄ ZAJEBISTEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWIELBIAM WSZYSTKIE CZĘŚCI
CHCIAŁBYM POGRATULOWAĆ MICHAELU BAY'OWI I SZKODA ŻE TO OSTATNIA CZĘŚC !!!!!!!!!! :(

ocenił(a) film na 8
spid3rkoki172

zgadzam sie z tobą spid3rkoki172

Najlepszy w dziejach kina? To trochę przesadne określenie, mi już Avatar znacznie bardziej się podobał, co nie zmienia faktu że Transformers 3 to kawał solidnego kina rozrywkowego i warto go zobaczyć w IMAXie.

użytkownik usunięty
kenexgro

kenexgro , z tym sie nie zgodze poniewaz nie masz racji bo avatar byl filmem do bani i nie ma go co porownywac do transformersow bo to jest bez sensu , a to ze napisalem ze Transformers The Dark Of The Moon jest najlepszym filmem w dziejach kina to prawda kazdy ma swoje zdanie na temat filmow , a ty wcale nie musisz tak uwazac kazdy poprostu ma swoj gust , widzalem avatara i powiem szczerze ze byl daremny i bardzo dziecinnie bajkowy i to na tyle .

Zdecyduj się w końcu. Każdy może oceniać jak chce, czy jednak to Ty o wielki masz jedynie rację?

ocenił(a) film na 4

Hahhahah, najlepszy dowcip jaki do tej pory przeczytałem na Filmwebie. Brawo brawo, na prawdę się uśmiałem, dzięki za poprawę humoru z rana :D Hah :DD

użytkownik usunięty
waluser

dowcipem to jestes ty , tobie pewnie sie podoba tytanic albo romeo i julja cos ty wogule za koles chyba z innej planety . wielkie brawa zejestes daremny i nie masz gustu

bez przesady .. film faktycznie obfitował w akcje i to wielki plus .. ale był troszkę naiwny i propagandowy ( amerykańscy chłopcy na tle powiewającej flagi Stanów Zjednoczonych w zniszczonym Chicago czy optimus Prime chylący czoła przed pionierem podróży kosmicznych Buzzem Aldrinem i inne takie) ... ale idąc do kina oczekiwałem akcji ..a nie gry na miarę Oskara więc jestem zadowolony z filmu ...
I na pewno był lepszy od Avatara ;P

ocenił(a) film na 6

pavoq ale bredzisz.. Najpierw mówisz że że kwestia gustu jest ważna i każdy może mieć inne zdanie, następnie jednak wybuchasz bulwersem bo ktoś sądzi inaczej niż ty-zalosny jestes

waluser

waluser a ja się śmieje razem z tobą. :D

ocenił(a) film na 4
Juby_

Śmieję się razem z wami :D

Urzach

a ja pier...dole was wszystkich

użytkownik usunięty
Juby_

A ja razem z wami

waluser

To było rzeczywiście śmieszne, ale widywałem głupsze wypowiedzi.

ocenił(a) film na 7
waluser

dokładnie xD.. tym filmem spieprzyli sprawe i zawiedli oczekiwania wiekszości fanów Transformersów, banał jak cholera.

ocenił(a) film na 9

Mnie się bardzo podobał, najlepszy film 2011 roku pod względem akcji i efektów, ale jako najlepszy film roku nie wiem. Są jeszcze insygnia i fast five np.

ocenił(a) film na 6
Ryloth

Harry Potter i Fast Five mogą się ewentualnie łapać do jednych z lepszych filmów pod względem efektów, ale do najlepszego filmu roku raczej nie bardzo.

ocenił(a) film na 9
Madoq

Poza nimi nie ma lepszych filmów w tym roku. Szczególnie T3 i Insygnia są świetne i sam nie wiem który lepszy

Ryloth

Może trochę nie na temat, ale gdzieś przeczytałem na tymże forum że fabuła nie ma sensu bo na księżycu były setki deceptów a w mieści walczyli tylko z kilkunastoma. Nie zgadzam się z tym ponieważ one były rozsiane po całym świecie :) pewnie ktoś pamięta scenę w której Sentinel kazał uruchomić te głowicę czy jak to się nazywało :) To tyle, a co do reszty filmu nie uważam żebym stracił kasę podobało mi się i to tyle na temat tego filmu :) A co do kłótni to nie ma co się kłócić to jest bez sensu każdy wie swoje, dla ciebie może być to arcydzieło a ktoś powie że to dno :)

ocenił(a) film na 2

:) bez komentarza

ocenił(a) film na 3

No no, zajebisty. Waham się między oceną 3 a 4.

użytkownik usunięty
Demotrix

Daj te cztery, w końcu należy się za kilka śmiesznych scen, efekty specjalne i pomysłowe stworzenie nowych postaci.

użytkownik usunięty

Achachacha....chacha...cha..proszę napisz że tak naprawdę żartujesz..." super fabuła " hm....chachacha...ojoj..chyba zaśmieję się na śmierć...nie a tak na poważnie...to to nawet nie jest temat do żartów.

autor tematu jest najwyraźniej chory psychicznie, powinien się leczyć...

użytkownik usunięty
skurwol

Ciekawe, czy to nie jakaś żałosna prowokacja... Tak czy nie, to gratuluje idiotyzmu - takie dziurawe dno fabularne, ubrane w banalny, durny humor i masę efektów, najlepsze w dziejach kina?. LOL BD

ocenił(a) film na 8

Jeśli chodzi o efekty i 3D to jak na razie najlepiej zrobiony film :) Nic dodać nic ująć .