oczym chcielibyście żeby była 4 część transformersów? Bo ja chciałabym żeby było o wojnie na Cybertronie, albo o tym żeby autoboty wróciły na swoją planetę i wraz z pomocą Sama próbowali odnaleźć zaginionego autobota odpowiedzialnego za ochronę kości :)
Ja osobiście popieram pomysł. Ale człowiek na Cybertronie ?
Mój pomysł jest taki. Nowa trylogia. Pierwsza część to sezon 1 i 2 G1 w skrócie z najważniejszymi wątkami. Druga część to Remake filmu z 1986. A trzecia to sezon 3 i 4 G1 w skrócie. Zamiast "kwadraciaków" były by postacie z Bayformers. I te efekty. Głos by podkładali ci co w G1 :)
urnmyvenis nie wiem co ty sądzisz, ale ja podejrzewam że jednak 4 część powstanie. Ponieważ z każdej kolejnej części Transformers mają ogromne zyski, a więc opłaca im się tworzyć kontynuację filmów :) a w dodatku fani Transformers byliby strasznie zawiedzeni gdyby teraz skończyli z dalszą serią tego filmu :) ( mówię o sobie :) ) ale mam nadzieję że do kolejnej części dadzą jednak Megan Fox a nie tą wymalowaną blondi modelkę :)
Megan Fox na pewno nie da Bay. A jeśli Transofmers ma być without Shia&Michael Bay... To ja dziękuję.