Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154346
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Miałbym kilka pytań, niektóre nie odnoszą się do filmu ..
a więc:
1. Sam nosze okulary ( krótkowidz) i chcąc iść pierwszy raz na film 3D miałbym pyt. czy specjalne okulary ( pyt. do filmu otrzymaliście zwykłe papierowe czerwono niebieskie , czy jakieś lepsze) można włożyć na swe okulary?
2. Już pyt. [spoiler] czy Shockwave prawdopodobnie najmocniejsza postać w filmie , którą jak słyszałem pojawia się 2 razy ( aż dwa?) ginie ..,czy ucieka , dzięki czemu pojawia się szansa na część 4
3 Soundwave .. czy to prawda , że ta postać ( ma lubliona) pomaga ludziom , zamiast tym złym.. oraz , że idiotycznie ginie , z rąk ( działka?) Bąbla?
4. Oraz czy specjalnie w tej części pojawia się w końcu mniej humoru , a więcej akcji

ocenił(a) film na 10
hut334

powiem tylko tyle że będzie część czwarta ale nie weżnie w niej udziału shia labeouf i reżyserem tego filmu nie będzie michael bay

hut334

odp. 1 tak. Sama jestem krotkowidzem i zakladam okulary na okulary. ; ]

hut334

1. Ja nosze okulary i po prostu nalozylem zwykle okulary 3d na moje.
2. Shockwave wcale nie jest taki mocny, to zwykły Decepticon. Rzeczywiście, pojawia się 2 razy w filmie. Zabija go Optimus.
3. Nadal służy Megatronowi i "chroni" Dylana (człowieka służacego Decepticonom), i tak, ginie od Bee.
4. Humoru jest nadal dużo, akcji jeszcze więcej. :P