Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154346
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

szukam wszędzie 2D,w całym trójmieście az po Wejherowo i nigdzie nie ma!!!!!!!!
skandal!!!

ocenił(a) film na 3
drfalck

TERAZ 2D TO STAROĆ A 3D T COŚ

znajocywszysko12

owszem 3D to coś gównianego.

ocenił(a) film na 7
znajocywszysko12

To dziwne, że kina codziennie dostają ok. 30-40 e-maili i jeszcze wiecej telefonów czy film będzie w 2D
Taka jest prawda, że filmy 3D to tylko dodatek a dużo ludzi nadal woli 2D. Najwięcej 3D podniecają się dzieci, ale dorośli jednak bardziej są za 2D.

Shadow_5

wy jesteście nienormalnie 2D to już staroć ja zdecydowanie do kina się wybiore na 3D gdyż to już coś lepszego w 2D wyjdzie dopiero film jak będzie do kupienia na DVD lub blue Rey ludzie opamiętajcie się w 2D będzie takich efektów jak w 3D jestem murem za technologią 3D

ocenił(a) film na 6
generation26

Jeżeli chodzi o same efekty to między 3D a 2D nie ma żadnej różnicy, więc nie mów że w 2D ma takich efektów jak w 3D. Tylko sposób odbierania obrazu się zmienia.
Oglądałem film w 3D i nie polecam, bo to tylko przeszkadza cieszeniem oczu pracą grafików

użytkownik usunięty
pies_zero

Obejrzałam 2 różne filmy w 3D, obydwa w kinie IMAX i jak na razie ta technika pozostawia jeszcze wiele do życzenia. Na chwilę obecną zdecydowanie wolę 2D.

ocenił(a) film na 7
generation26

To ty jesteś nienormalny. Nadal filmy 2D są tak samo polularne albo nawet i bardziej niż 3D tylko że dużo dystybutorów wypuszcza filmy tylko w 3D wiec wydaje się ze 3D takie popularne. No ale coz jakos musza teraz utrzymywać technologie ktora nie jest dopracowana ale trzeba jakas na niej zbic kase. A ludzie to łykaja i ida na wszystko co ma w sobie 3D nawet jesli to 1-2 sceny. To tak samo jak z programami komputerowymi, sa niedopracowane ale trzeba sprzedac a potem dawac pathe. Tak samo 3D niedopracowane ale juz wydaja filmy i co jakis czas newsy ze nowa technologia 3D.

użytkownik usunięty
drfalck

Ten film w przeciwieństwie do większości warto zobaczyć w 3D.

a ja na przykład mam zamiar obejrzeć w 2d więc mam problem tak jak koledzy wyżej pisali jest to niedopracowane wielu ludzi po oglądnięciu 3d narzeka bolą oczy obraz jest zbyt ciemny to po co ja mam iść do kina mordować się z 3d narzucanym przez cholerną wytwórnie głęboko to mam w D.....