Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154349
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

z gry

ocenił(a) film na 8

witam nie wiem czy ktos zauwazyl ale otoczenie w czarnobylu wygladalo jak w grze chyba z call of duyty 4 tak mi sie wydaje dawno temu gralem i byla taka misja z karuzela i ta karuzela mi w pamieci utkwila a tu byla identyczna pozniej pod koniec filmu kolejny uklon w strone graczy gdy widac tylko karabin i w 3d czulem sie jakbym siedzial przy kompie przy jakiejs dobrej gierce
ogladalem 1 i 2 czesc kilka razy i tutaj w 3 czesci troszke sie zawiodlem bo bylo tego wszystkiego troszke za duzo ale na pewno obejrze jeszcze raz pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
kilim0252

bo w czarnobylu jest taka karuzela a właściwie w prypeciu, to miejsce jest unikalne dzięki niej i dzięki temu że to teren skażony więc z największego "atutu" czarnobyla niby czemu miał by Bay nie skorzystać . jeszcze taki basen tam jest bardzo sławny i rozpoznywalny moim zdaniem: http://www.tropiciele.com.pl/wp-content/uploads/Prype%C4%87.jpg - ona istnieje xD na prawde jeśli byś nie wiedział. A tak nawiasem to też to z karabinem zauwarzyłem i świetna sprawa moim zdaniem :D

ocenił(a) film na 8
Scorpion77

no bez kitu ze szwagrem bylismy w szoku po tej scenie pozdro