Film jest dobry zawsze lubiłem oglądać bajkę a tu film i jest dobry :D
myślę że film jest prawie tak "DOSKONAŁY" w całym swoim debiliźmie jak power rangers...
maddziulka15 : rozwiń moze bardziej sformułowanie debilizm ? hm ?
Bo widze ze znasz sie na filmach lepiej niz nie jeden krytyk to bardzo rozwijajace wiesz ? moze wypowiedz sie jeszcze w jakis interesujący sposób na temat filmu ;) ja daje 8/10
Hmm no cóż... niech będzie jest to film głęboko poruszający, niesie wartościowe przesłanie i są w nim same mądre rzeczy... no cóż brakowało mi tylko Rity, Lorda Zeta i kitowców... Myślę że tak potężne arcydzieło jak transformers dwa powinno dostać co najmniej 10 oscarów... Poza tym humor był naprawdę pierwszorzędny... naprzykład babinka, która się naćpała... HAHAHA ale śmieszne... <LOL>
"niesie wartościowe przesłanie" taaa z pewnością ," madre rzeczy" nie wiem w jaki sposób to rozumiesz ale zazwyczaj filmy si-fi nie przedstawiaja mądrych rzeczy ... bo sa niezgodne z prawami natury wiec jak moga być mądre ... tylko że ja cie prosilam o sformuowanie twojego stwierdzenia debilizmu bo widocznie nie wiesz co to slowo oznacza .
hmm szkoda że wszystko odbierasz tak dosłownie :) próbowałam troszeczkę zmusić cię do myślenia i napisać krótką recenzję transformersów w niepoważny sposób... tak właśnie rozumiem debilizm jeśli ci na tym tak bardzo zależy... ten film jest abstrakcyjny czyli kompletnie głupi i tak żałośnie nieśmieszny że można się popłakać... ale przecież każdy ma swój gust prawda?
zdarzyło ci się kiedyś obejrzeć mądry film?? przypuszczam że tak więc proszę, porównaj go do transformersów... zresztą patrząc na twoje postrzeganie mądrości może być z tym problem :)
madziulka masz racje z jednej strony ale z drugiej nie filmy są po to żeby niosły nam rozrywkę tak ? transformers taki jest zero myślenia wszystko mamy podane na tacy jako film tego typu zasługuje na wyróżnienie jest to film dla dzieci, to prawda że film nie niesie nic wartosciowego do naszego zycia a kazdy film powienien miec jakis morał. Tak samo jak ty wole bardziej ambitniejsze filmy ;]
pfff ludzie ale jestescie dziwni jak chcecie jakies ambitne kino z moralem to z jakiej racji ogladacie cos takiego a potem krytykujecie? transformers to czysta rozrywka wystarczy usiasc odprezyc sie wiele zabawnych scen (przepraszam twoje poczucie humoru tego nie wylapalo) a efekty robia wrazenie (jestesmy dziecmi) dodalabym bardzo fajna role Shia LeBouf'a ogladam rozne typy filmow od tych powazniejszych po czysta komercje i rozrywke nie jestem rozczarowana bo ogladajac transformersow wiedzialam ze nie bedzie zadnych madrosci nie znudzil mnie nawet przez minute ciekawi mnie jakie filmy uwazasz za wartosciowe
"Hmm no cóż... niech będzie jest to film głęboko poruszający, niesie
wartościowe przesłanie i są w nim same mądre rzeczy... no cóż brakowało mi
tylko Rity, Lorda Zeta i kitowców... Myślę że tak potężne arcydzieło jak
transformers dwa powinno dostać co najmniej 10 oscarów... Poza tym humor
był naprawdę pierwszorzędny... naprzykład babinka, która się naćpała...
HAHAHA ale śmieszne... <LOL>"
Cóż... Nie chce Cie załamywać ale naćpana babinka była w drugiej części
wiec chyba pomyliłaś filmy.
PS. Wielokropki służą do czego innego.
wymieniajac postacie z sama sie pograzasz bo oznacza to ze ogladalas to dno o nazwie Power Rangers
swietny film 9/10
a obejrzyjcie druga czesc Transformers:Zemsta Upadłych
kontynuacja tez rewelacyjna
Zgadza się naprawdę swietna akcja! Super. Plecam, dla mnie lepszy niż terminator 4!