7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308317
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

10/10

ocenił(a) film na 10

Zajebisty! Efekty i gra aktorska pierwsza klasa! film nie nudzi polecam 1 i 2 czesc!

waldinho06

Ja polecam tylko pierwszą. Druga miała strasznie naciąganą fabułę. Tak, miała również zarąbiste efekty specjalne ale trochę przynudzała.

ocenił(a) film na 10
kenexgro

Ja tam w takich filmach nie zwracam uwagi na fabułę, jest akcja trochę humoru i zarąbisty spektakl:} Oto w tym chodzi! Pozdro!!

ocenił(a) film na 6
waldinho06

Powodzenia ci życzę ... Gdzie ty tu masz: "gra aktorska pierwsza klasa" jakoś nie dostrzegłem ...

ZjedzCiastko

No z tą pierwszą klasą w grze aktorskiej to nikt kto się zna na filmach się nie zgodzi raczej. Aktorstwo jak fabuła, czyli żeby było tylko.

ocenił(a) film na 6
piczympoom

Dokładnie. Komercja dla rozrywki i tyle.

ocenił(a) film na 10
ZjedzCiastko

jedynka rozrywka na najwyższym poziomie 2 nieco gorsza

ocenił(a) film na 6
BigDadddy

1 rozrywka i nic więcej, nie lubię filmów z łubudubu w tle, ten był niezwykle naiwny ale tego się po nim spodziewałem i nie zaskoczył mnie. Co do 2, twórcy mogli nam tego zaoszczędzić i poprzestać na 1części bajki dla dzieciaków. Dla mnie rozrywka to obejrzenie dobrego i nie banalnego filmu z dobrą grą aktorską, czego w "robotkach" zabrakło. 6/10 im wystarczy w zupełności.

ocenił(a) film na 4
ZjedzCiastko

Zgadzam się że ten film jest niesamowicie pusty. Dla mnie tam nie ma fabuły jako takiej, czyli jest ona dodatkiem do wszystkich komputerowych wodotrysków. Ogólnie nie chce go jakoś szczególnie atakować - są widzowie to takie filmy powstają. Ja osobiście oglądam bardzo różne filmy ale zależy mi na fabule, ciekawej historii czymś oryginalnym. Problem tego filmu jest taki że jak ładne by byłe te wszystkie wybuchy - szybko się to nudzi bo ile można patrzeć na to samo. Ma to być film typowo rozrywkowy a w sumie jest nudny. To jest główny problem. Już w sumie rambo jest ciekawszy...

ocenił(a) film na 6
waldinho06

Ot taki sobie kolejny film na niedzielne popołudnie. Zero fabuły, zero logiki, zero gry aktorskiej. Jedyne co w nim jest naprawdę dobre to efekty specjalne.