W 2009 roku ma wyjsć 2 część Transformersów i podobno jest o wiele lepsza:D Ciekawi mnie tylko fabuła kolejnej części po przeciez z 1 częsci roboty juz walczy;y ze soba i ludźmi więc....co teraz planuja??KOLEJNY FILM Z SERII "WOJNA ŚWIATÓW"?? Nie ma nic do tego filmu bo napewno pójde na obydwie cześci, aleee...jak myślicie czy będzie trylogia??
"W 2009 roku ma wyjsć 2 część Transformersów i podobno jest o wiele lepsza"-twoje stwierdzeni jest nielogiczne,skad mozesz wiedziec ze druga czesc jest lepsza jak ma sie ukazac dopiero za 3 lata.
Jesli chodzi o transformersy film jest skazany na sukces i nastepne czesci tak samo beda,ogladalem nie dawno i to co stworzyl bay jest nie do pobicia efekty,fab\ula ,humor wszystko wnim zanjdziecie do kina sie wybieram
A poza tym oglądałam na zagranicznym programie wywiad z twórcą filmu i sam opowiadał że 2 część zapowiada się bardziej interesująco i że będzie więcej efektów itd....WIĘC W TEJ SPRAWIE NIE BĘDZIESZ ODE MNIE MĄDRZEJSZY!~!
droga szerett czytalem w jednym z postow na filmweb wywiad z tworcami i powiedzieli wyraznie ze beda myslec nad kontynuacja po 2 lipca jak bedzie hicior i jest wiec moze i mysla juz bo 2 byl jakis czas ale przeczytalem tez w jednym z tematow wyraznie ze bay po ekranizacji pewnej nisko budzetowej komedii zrobii transformers od razu ale rozwaza tez opcje by zamiast ich zrobic film na podstawie gry Prince.... wiec z kad twoja pewnosc ze beda za 2 lata transformersi ponownie?a wiesz cos o planowanej obsadzie?byla o nim mowa w wywiadzie ktory widzialas?
w drugiej czesci maja pojawic sie Constructicony i Grimlock , jesli to prawda , to bedzie kolejny hit
"W 2009 roku ma wyjsć 2 część Transformersów i podobno jest o wiele lepsza:D"
Coś czego nie ma, nie może być lepsze od czegoś co jest. To tak jak powiedzieć że płyta jakiegoś muzyka X, która wyjdzie w 2009 jest lepsza od tej co wyszła w 2005, przy czym muzyk X nawet nie wszedł do studia żeby ją nagrać.
"Ciekawi mnie tylko fabuła kolejnej części po przeciez z 1 częsci roboty juz walczy;y ze soba i ludźmi więc....co teraz planuja??"
Krótkie przybliżenie o co chodzi w serii transformers : są dwie frakcje robotów Autoboty ( te dobre) i Deceptikony ( te złe) i one walczą miedzy sobą od dawien dawna, a ludzie to taki dodatek bo polem bitwy przypadkowo stała się Ziemia.
A planują pokazać roboty występujące w 1 czesci i dodać nowe, a konflikt jak był tak się nie zmienia Deceptikony chcą zniszczyć Autoboty ale w jaki sposób to nie wiem ( nie ma nawet wyznaczonych scenarzystów do 2 części).
"KOLEJNY FILM Z SERII "WOJNA ŚWIATÓW"??"
W wojnie światów to kosmici chcieli nas rozwalić, używając do tego robotów ( jako broni) a w Transformersach roboty są obdarzone własną wola i część z nich broni wszelkich form życia ( Autoboty). Więc te dwa filmy łączy postać Steven'a Spilberga i ILM Studio.
"e...jak myślicie czy będzie trylogia??"
Patrząc na sukces pierwszej części w stanach, popularność całego uniwersum Transformers i to że główni aktorzy podpisali kontrakty na 3 części to można sądzić że 3 części to takie minimum.