7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308492
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

5/10

ocenił(a) film na 5

Dla mnie był to średni film.:) Ale pewnie dlatego że nie jestem zwolenniczką takiego gatunku.;p Na pewno trzeba tu dużą pochwałe rzucić na efekty specjalne.;) Dla ludzi odpowiedzialnych za to należą się duże gratulacje.:)

Filmowa12

Aktorzy też dobrzy,zwłaszcza Shia ze swą chłopięcą urodą-nic dziwnego,że gra nastolatków mając taką młodzieńczą twarz.talentu też mu nie brakuje-wcale nie gra kretynów,tylko zabawnych chłopaków,poza tym ma też na koncie poważne role-jakoś mało kto o tym pamięta-szkoda.

Filmowa12

To mamy bardzo podobnie. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
Filmowa12

Dla mnie te efekty to jest minus. Aktorzy jak drewno, no ale wiadomo, film musi się sprzedawać - DOBRZE SPRZEDAWAĆ. Osobiście lubię sci-fi, ale bardziej wyrafinowane, a to musiałem wyłączyć po 30 minutach, niestety.

ocenił(a) film na 10
miloszgilga

efekty minus - nieźle masz pod kopułą xD

ocenił(a) film na 3
SadaKid

A do kogo to leci nagroda złotego szpadla 2025... hmm chyba mamy zwycięzce. Jakim to znudzonym w życiu trzeba być człowiekiem żeby odpowiadać na wątki sprzed ponad 8 lat. A co do efektów, to tak po tych 8 latach dalej tak uważam (po dziś dzień od nich boli mnie pod "kopułą", wskazując tym samym że jednak coś tam jest). Jedyne co się broni to muzyka.

Filmowa12

zajebiste jest to że chcecie oglądać film który jest nastawiony na taką akcje i efekty i oczekujecie niewiadomo czego, przykre. Sama muzyka jest genialna ale co wy tam wiecie