W UK dawno już po premierze, polska jeszcze czeka choć torrent'y pękają od Transformers. Napiszę tak - przesiedziałem 2 i pół godziny w kinie wgnieciony w fotel. Całkiem zgrabny film i muszę przyznać, że onieśmiela wszystkie produkcje pod względem grafiki komputerowej. We wrześniu przy wizycie w polsce nie omieszkam pójść do kina jeszcze raz ze swoim Skarbem. Film warty obejrzenia.
siedź w tej Anglii jak ci tu źle i nie przyjeżdżaj wcale, nikt cię tutaj nie potrzebuje nawet polskie kino... Jak widziałeś ten pseudo amerykański film to ok ja też go oglądałem i to tylko papka dla zwiotczenia mózgu... Do łopaty żołnierzu, albo graj w football dobrze może dojdziesz do czegoś w życiu będąc osiłkiem napiszę jeszcze że tępym bo to idzie w parze!!! NARA!!!
Czego się czepiasz durniu? Gość powiedział że mu się film podoba a ty od razu już z bluzgami na niego. Że w Anglii sobie mieszka czy pracuje to już się nie może wypowiedzieć? Jakaś zazdrość Cię zżera czy jak? Jemu się podobał tobie nie i to daje Ci prawo wyzywać go od tępaków? Bo mnie się wydaje że w tym momencie to Tobie brakuje nieco inteligencji stąd ten jakże błyskotliwy komentarz z Twojej strony. I nie wypowiadaj się w imieniu polskiego narodu bo tylko kichy narobisz
i ja się pod te słowa dopisuję. Jak się nie podoba i uznajesz to za papkę to niech tak będzie. Ale napisz najpierw jakieś argumenty dlaczego ten film tak cię zniechęcił.
... no właśnie ... miałeś ty jaki powód, żeby na niego najechać ?? boo troche nie moge tego zrozumieć ... może masz problemy ze sobą ?? noo nie wnikam boo mało mnie to interesuje tylko prosze --- jak masz dawać takie komenty to lepiej żebyś nic nie pisał ... kłaniam się
Rzućcie okiem na to co on pisze.We wszystkich tematach w jakich odpowiedział musi się czepiać.Cóż widocznie taka natura.
Sory gościu, ale o co Ci chodzi? Napisał, że mu się podoba, czemu od razu wyskakujesz z jakimiś patriotycznymi, (chociaż nacjonalistycznymi już bliżej) gatkami, no proszę...
Siedź sobie w swojej ojczyźnie i pracuj na jej rozwój, jesteś solą tej ziemi! Taa, jasne, on z pewnością zostanie osiłkiem, tępym w dodatku, za to w Polsce wszyscy są lekarzami i prawnikami, a Tobą na czele. 'Siedź w tej Anglii jak ci tu źle' - prawdopodobnie słowo 'wolność' jest Ci obce.
Proponuję zaprosić swoich kolegów z MW na piwo, nie zapomnij podnieś ręki w odpowiedni sposób.
Co do filmu, to właśnie z w/w panem chcę się na niego we wrześniu wybrać, sam trailer bardzo zachęca - jeśli o mnie chodzi, to film potrafi być dla mnie dobry już tylko dlatego, że prezentuje i przedstawia doskonałe doznania wizualne. Dlatego dziwię się Tobie Pitsopie, widząc w Twoim avie postać ze SW, filmu jakby nie było składającego się w 80% z efektów specjalnych. I nie mówię tego złośliwie, bo również jestem fanką.
Dokladnie... Kolo troche tepy jest dlatego do UK sam nie moze pojechac, bo: po 1. by sie nie dogadal (sadzac po jego wytrawnych komentach, nie jest w stanie opanowac obcego jezyka z taka inteligencja...:D), a po 2. pewnie by byl za daleko od mamusi;P, hehe
Dziękuję wszystkim za obronę,to bardzo miło z Waszej strony. Co to commenta Pitstop2'a - sorry że Ci się nie podoba moja osoba, wyjechałem do Angli po części przez takich typów jak Ty. Miałem coś jeszcze dopisać ale dość off-top'ów. Jeszcze raz dzięki ludziska, miło że Polska nie zPitstopowała całkowicie. Pozdrawiam.