7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308321
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Nierozumiem dlaczego ten film ma tak wysoką średnią.Ogromna masa efektów specjalnych całkowicie przyćmiewa treść,której nie widzę w tym filmie.Ten film może być fantastyczny chyba tylko dla dziesięciolatków.

ocenił(a) film na 8
Kokoner571

a powiedz mi człowieku ile masz lat ? bo mi Transformery kojarzą się z dzieciństwem i pewnym osobistym sentymentem kiedy to jeszcze telewizja nie ogłupiała ludzi, a bajki były na poziomie.

użytkownik usunięty
Kokoner571

Ale 10 latek nie zrozumie technicznego języka używanego w filmie . Walki z Transformersami są dopracowane tak aby docenili je dojrzali i myślący ludzie . No i na pewno Megan Fox to postać dla 10 latków . przy jej udziale film nie mógł zejść poniżej PG-15 . A ogólnie jest to Efektowna Opowieść dla chłopców w każdym wieku (15 - 105 ) . A Francuskie Pieski , Devoci , Pseudomyśliciele i uwarzający sią za dorosłych i poważnych niech oglądają sobie VikiCristineBarcelone , Chicago , Między Słowami , Na wspólnej czy Mode na Sukces.

ocenił(a) film na 3

The_Fallen, zgłaszam Twój post do usunięcia. Takie chamstwo i takich chamów powinno się tępić.

Co do tego co napisał założyciel tematu, to niestety się zgadzam. Film jest głupiutki, do nieprzytomności przepakowany efekciarskim CGI, pozbawiony jakiejkolwiek treści.
Bardzo lubię filmy rozrywkowe. Ale i od nich oczekuję jakiegoś tam poziomu. A kiedy oglądałem TF zamiast dobrze sie bawić, byłem przybity uczuciem coraz większego zażenowania. Kreskówkę miło wspominam z dzieciństwa i ostatnio obejrzałem sobie w sieci kilka odcinków. I wciąż bawią! A film... cóż...
2/10 z mojej strony.

użytkownik usunięty
JaszczurXP

Parę fragmentów jest cienkich ale ; Potyczka Scorpionixa na pustyni , Zniszczenie bazy Echo czy Megan Fox to były fajne rzeczy na wysokim poziomie .
Tylko jeden motyw mnie zraził , jak transformery czekały pod jego domem . I jeszcze motyw ogólny z okularami był nie tegez. Reszta super : poszukiwanie obcego sygnału , walki Transformersów , wsparcie żołnierzy walczących z Scorpionixem , Megan Fox , Starscream , efy-22gie tego nie było w innych filmach .

Zapomniałes jeszcze wspomnieć o Megan Fox:P

użytkownik usunięty
guzi69

Właśnie i jeszcze Megan Fox .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Kokoner571

XP'ek ty jebany kablu :)

ocenił(a) film na 9

Bzdura to jest pseudo krytyk, który krytykuje filmy rozrywkowe. Buahahahahahaha największa żałość na świecie. Zadam pytanie z innej beczki. Czego się kurwa mać spodziewaliście po Transformersach??? Bo wydaje mi się, że większość skrytych onanistów myślała, że to będzie ambitne dzieło.

Ludzie przestańcie się zachowywać jak jakieś fraglesy jebane. Kawał wypasionego, rozrywkowego, humorystycznego, zdystansowanego samego do siebie kina.