Film jest od 13 roku życia! Tu twórcy zrobili ogromny błąd! Powinni zrobić ten film bardziej bajkowy zmienić kategorię wiekową na bez ograniczeń i wtedy byłby to naprawdę super film. Jestem z osób, które oglądały dawno dawno temu serial animowany nie oglądałam tego filmu z obawy przed spapraniem roboty i mogłam nie oglądać. Film jest tak tandetny, ze aż się płakać chce. Fox jest ładna i nic więcej, nie potrafi tchnąc życia w swoją postać. LaBeouf jako przodujący jest i w grze na czele po nim dłuuuuugo nic. Blondyneczka która ile może mieć lat 20 kilka? i kradnie dane z tajnej sekcji? Wszytko zostało zrobione tak prymitywnie, że aż zastanawia się człowiek skąd tematy typu "dlaczego nie ma oskara" "najlepszy film" "fenomen"!! Nie ma klimatu w tym filmie, jest zupełnie bezpłciowy. Nie wzbudza we mnie żadnych emocji ani pozytywnych ani negatywnych. Jedno jest pewne te kilka punktów film dostał ode mnie tylko i wyłącznie za fabułę. Temat, opowieść są naprawdę świetne reszta woła o pomstę do Nieba. To nie superprodukcja to jest superdno. Takie filmy powinny być robione na czyste fantasy a nie na sensacje! Bo wychodzi z tego niemiłosiernie denna mieszanka.
Co do wszystkiego się ze mną zgadzasz?? nie wierzę:D jeżeli tak to nawet wyjdę za Ciebie:D
Obaj jesteście tandetni Ten film to super mega hit i tyle.
PS:Słusznie zrobili że film jest od 13 roku życia buhahaha (chociaż jak go obejrzałem to miałem 11 lat a i tak mnie wpuścili :p
no dobra, fabuła do dupy, ok.
ale ja tam daje 7/10 - z sentymentu, ale też za ożywienie bohaterów mojego
dzieciństwa. Efekty specjalne rozwalają, ale zdarzają się tak patetyczne,
amerykańskie sceny że aż sam do siebie się śmiałem.
a wyczytałem gdzieś, że nad scenariuszem pracowali psychologowie dziecięcy
;)