7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308321
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Film jest od 13 roku życia! Tu twórcy zrobili ogromny błąd! Powinni zrobić ten film bardziej bajkowy zmienić kategorię wiekową na bez ograniczeń i wtedy byłby to naprawdę super film. Jestem z osób, które oglądały dawno dawno temu serial animowany nie oglądałam tego filmu z obawy przed spapraniem roboty i mogłam nie oglądać. Film jest tak tandetny, ze aż się płakać chce. Fox jest ładna i nic więcej, nie potrafi tchnąc życia w swoją postać. LaBeouf jako przodujący jest i w grze na czele po nim dłuuuuugo nic. Blondyneczka która ile może mieć lat 20 kilka? i kradnie dane z tajnej sekcji? Wszytko zostało zrobione tak prymitywnie, że aż zastanawia się człowiek skąd tematy typu "dlaczego nie ma oskara" "najlepszy film" "fenomen"!! Nie ma klimatu w tym filmie, jest zupełnie bezpłciowy. Nie wzbudza we mnie żadnych emocji ani pozytywnych ani negatywnych. Jedno jest pewne te kilka punktów film dostał ode mnie tylko i wyłącznie za fabułę. Temat, opowieść są naprawdę świetne reszta woła o pomstę do Nieba. To nie superprodukcja to jest superdno. Takie filmy powinny być robione na czyste fantasy a nie na sensacje! Bo wychodzi z tego niemiłosiernie denna mieszanka.

ocenił(a) film na 1
LaraNotsil

Ewelinko - zgadzam się z Tobą w 100%.
Umówisz się ze mną?

ocenił(a) film na 3
BigDragon

Co do wszystkiego się ze mną zgadzasz?? nie wierzę:D jeżeli tak to nawet wyjdę za Ciebie:D

ocenił(a) film na 1
LaraNotsil

superdno ahaha podpisuje się pod tym rękami i nogami :D

użytkownik usunięty
LaraNotsil

Obaj jesteście tandetni Ten film to super mega hit i tyle.
PS:Słusznie zrobili że film jest od 13 roku życia buhahaha (chociaż jak go obejrzałem to miałem 11 lat a i tak mnie wpuścili :p

użytkownik usunięty
siiimon2341

Terz masz 13 i myślisz żeś wszystkie rozumy pozjadał.

A ja sądze że ty też jesteś nie lepszy

ocenił(a) film na 5
LaraNotsil

no dobra, fabuła do dupy, ok.

ale ja tam daje 7/10 - z sentymentu, ale też za ożywienie bohaterów mojego
dzieciństwa. Efekty specjalne rozwalają, ale zdarzają się tak patetyczne,
amerykańskie sceny że aż sam do siebie się śmiałem.

a wyczytałem gdzieś, że nad scenariuszem pracowali psychologowie dziecięcy
;)

LaraNotsil

dno jak najbardziej,film powinien byc bardziej brutalny a nie jakas bajeczka dla dzieci