7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308321
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Moją skromną opinią wystawiam mu 2. Szczerze, to wolę oglądac filmu animowane niż tą delikatnie mówiąc idiotycznie fabularną komerche. Od tego gówna bardzo bolała mnie potem głowa. A Bay powinien zostac wpisany do księgi rekordów guinessa, za swój dorobek patosu i kiczu.

ocenił(a) film na 9
zinedine

zazdrościsz mu?

<za krotki>
<za krotki>
<za krotki>

ocenił(a) film na 3
badboyxD

pieniędzy może tak ale dorobku w życiu, sam chłam

ocenił(a) film na 9
zinedine

nieudana prowokacje , nieudana prowokacje , nieudana prowokacje

ocenił(a) film na 9
zinedine

Ten film jest mega i tyle 10/10

lol za krotki

ocenił(a) film na 3
Super_Predator

Jezeli:
1)lubisz filmy w ktorych "aktorzy" graja jakby mieli szyszke w dupie - to jest mega
2)lubisz filmy ktora staraja sie byc smieszne ale wogole im to nie wychodzi - to jest mega
3)lubisz filmy ktora pozbawione sa fabuly - to jest mega
4)lubisz filmy ktore krecone sa tak jakby operator mial Parkinsona i ADHD, a montazysta chcial pobic rekord ilosci posklejanych ujec w ciagu minuty - to jest mega
5)lubisz filmy ktore maja przecietne efekty specjalne a mimo wszystko ludzie sie nimi zachwycaja - tez jest mega

w innych przypadkach nie jest...

ocenił(a) film na 9
Wikol

Można temu filmowi zarzucić wile ale nie to, że efekty są słabe. Są to jedne z najlepszych i najrealistyczniejszych efektów, które powstały na potrzeby filmu do 2007 roku.
To co, że to komercha, Wiedziałem czego się spodziewać po filmie, (mimo to efekt ogólny mnie zaskoczył na +)
Montaż był stosowany w scenach gdzie duży ruch był wskazany by pokazać wszystkie szczegóły zmian. Ja uwielbiam ten film. Z Sci-fi jeden z przyjemniejszych.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
Wikol

Efekty specjalne są słabe?? Przecież w tym filmie są jedne z najlepszych efektów specjalnych jakie kiedykolwiek człowiek widział w filmie!