Do momentu oglądnięcia filmu, transformers kojarzył mi się tylko z dziecinną zabawką. Teraz uważam że i dorośli mogą obejrzeć z powodzeniem film, który naprawdę wciąga od początku i zachwyca efektami.
Polecam 9/10
co do efektów to się zgadzam, bo są fantastyczne, ale poza nimi film trochę nudnawy, przekoloryzowany, a "żarty" i niektóre gadki (przede wszystkim dwójki głównych bohaterów i rodziców Sama) to przecież żenada...
Ogólnie seria sporo traci na prymitywnym humorze. W pierwszej części jest go mało, więc potrafiłem przymknąć oko, ale w kolejnych dwóch mocno psuł zabawę. Mam nadzieję, że nadchodzący "Wiek zagłady" zmniejszy głupi humor do minimum.
Zgodze sie z autorema w zupelnosci!!! Nie rozumialam calej tej zadymy z transormersami na ekranie dopoki sama nie obejrzalam.Rewelacyjan muzyka.Nawet do teraz sobie nieraz ja nuca ;DD. supe efekty-dawno takich nie widzialam co do gry-Shia jest genialny!!.Swietny aktor mlodego pokolenia nawet nmie przeszkadzaly mi glupie,prymitywne gadki rodem z "7 heaven" ;]
daje 9/10 a co mi tam ;DDD