7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308325
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Ocena ciągle spada a film zasługuje przynajmiej na 9 (ja osobiście dałem mu 10 ;]) ci ktorzy dali mu mniejsze noty niech je zmienią na większe!!!

ocenił(a) film na 10
Frozen_2

spoko spoko!!!kazdy ma prawo do swojej szczerej opinii!!!jesli ty cenisz go tak wysoko,to juz najwiekszy powod do satysfakcji!!po co fatygowac innych!!!wazne ze podobal ci sie na tyle,ze dales mu najwyzsza ocene:)))a film jest naprawde dobry wiec nie masz sie czym martwic,i pozostanie w naszych oczach takim dobrym jakim naprawde jest:)))pozdro

ocenił(a) film na 8
Funny_Man

Masz aboslutna racje. Napoczatku, jeszcze jak go wogle nie widzalem na oczy, mialem duza nadzieje ze film okaze sie naprawde pozadnym i dalem mu wysoka ocene, lecz sie ogromnie zawiodlem bo fabula byla do bani i dostal nowa ocene, nizsza :/ trudno.

ocenił(a) film na 10
Funny_Man

te słowa były piękne ;] az sie wzruszyłem ;]

użytkownik usunięty
Frozen_2

Spokojnie prawdziwia ocena będzie dopiero po premierze. Jak widać w Polsce TF jednak nie cieszy się powodzeniem - Szrek 3 czy Szklana Pułapka 4 miały juz swoje reklamy w TV i na cyfrówkacha a TF nie.

Ale ja się z tego cieszę bo to nie jest film dla każdego - trzeba być fanem gatunku, żeby go polubić.

Nie ma się też co sugerować ocenami na tym forum gdyż jest to forum dla wszystkich a nie tylko dla fanów TF a co "człowiek słuchający disco polo może powiedzieć o heavy metalu" :-) tak to niestety wygląda.

Wielu piszących tu ludzi bluzga, krytykuje jakby to coś mniało zmienić. Chyba tylko poprawia im samym samopoczucie i podnosi im samoocena jak patrzą w lustro - ja jak czegośnei lubie to mówie, że po prostu nie jest to w moim guscie i nie oglądam tego - finito.

Ja czekam na film z niecierpliwością - jako że nei uznaje piractwa i oglądania na komputerkach filmów wogóle czekam na premierę. I co by nie było w tym filmie a nie go by brakowało - nie ma to znacznia tak w ogólnym rozrachunku - ważne że wogóle powstał - na pewno się na seansie zrobi bardzo miło - po tylu latach obejżeć swoją ulubiooną bajkę na duzym ekranie - no no :-)

użytkownik usunięty

No nie wiem dziś jest już 6-sty sierpnia a trailera w TV jak nie bylo tak i nie ma kiedy można sie go spodziewać ??

ocenił(a) film na 8

Ja widziałem zwiastun Transformers kilka tygodni temu na MTV Polska

użytkownik usunięty
rtvcel

Cha własnie widziałem zwiastun wczoraj na DIscavery - oczywiscie znacznie uboższy niż te dostepne w necie.

Pozatym Kinoplex w Opolu już ma TF w zapowiedziach i są teżplakaty

czyyyyyyyyyyli blisko coraz blizej :D

ocenił(a) film na 2
Frozen_2

Niby z jakiej racji? Każdy ma prawo do własnego zdania. Ja dałem 4.

ocenił(a) film na 10
boulevard7

Powiedzcie mi ludzie - Ci którzy dali niskie noty - na jakiej to niby podstawie dajecie te wasze oceny skoro film w Polsce wychodzi dopiero 17-ego sierpnia???! Po drugie jak można wydawać ocenę na podstawie trailera czy kinówki???! To trzeba oglądnąć w kinie!, ponieważ film ten ma niesamowite efekty dźwiękowe i nie tylko dźwiękowe... - a je można uzyskać tylko będąc w kinie i właśnie tam oglądając! :] Ja film widziałam w UK i naprawdę polecam wszystkim, gdyż dawno nie było filmu, w którym prawie w ogóle nie widać ingerencji komputera i zielonego tła! Wszystko płynne i niesamowicie widowiskowe! - po prostu robi wrażenie:)

PS. Do wszystkich, którzy oceniają nie oglądając filmu w kinie - zastanówcie się nad sobą gdy to robicie, bo samych siebie wystawiacie na pośmiewisko!

użytkownik usunięty
leeenka86

dodam jeszcze do postu powyżej, iż myslę że duża większość z tych, którzy tak krytykują ten film po oglądnięciu trailera lub nędznej kopi na komputerku - po wizycie w kinie zrobia w gacie :D

ocenił(a) film na 5

Ja dałam 5. A film widziałam...w kinie. 6 Sierpnia był pokaz przedpremierowy.

Pozdrawiam.