7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308317
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Fan-klub

ocenił(a) film na 10

Uwaga! Zakładam fan-klub Spidedr-Mana, Punishera i Transformerów. Jeżeli ktoś chcę się do nas dołączyć, wystarczy tylko wpisać się w komentarzu, w moim blogu, albo tutaj. Podać imię, wiek, miejsce zamieszkania i nr. gadu-gadu. Ja wszystkim się dalej zajmę.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

Weź ty się utop Dex, po mnie wpieniasz od samego początku. Nie pasi ci to żegnam, nie musisz tutaj pisać. Narqa.
Ps. Jak się utopisz to będzie nam WSZYSTKIM lżej.

ocenił(a) film na 10
Fish40

Juz tyle jest tych klubow po kiego robić więcej! Klub spidermana mają juz to się moze do nich dołącz! ;)

ocenił(a) film na 8
Frozen_2

Z klubu spider-mana tylko pare osób sie nadal udziela na forum... przed premierą wszysycy się srali i założyli "Spider Team",a po premierze ich wywiało... więc po co kolejny fan-klub?

ocenił(a) film na 8
Fish40

A kim Ty jesteś, że zabraniasz mi pisać na forum?

ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

Nie znam cię dobrze, ale po twoich komentach, to widzę że najlepiej wychodzi ci krytykowanie.

ocenił(a) film na 8
Fish40

Zacznijmy od tego, że na forum filmowym wszyscy wszystko krytykują... raz pozytywnie, raz negatywnie ;]

ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

No, ale gdzie nie zobaczę twoje komenty, to wszędzie krytykujesz. Wiesz co mi przypominasz? Ferdka, z Kiepskich jak krytykował spektakle. Wszędzie źle, źle, źle. A tak poza tym to chce zrobić ten fan-klub, bo spider-mana to ja lubie, ale lubie tez Transformery oraz Punishera. Więc może z tymi danymi przesadziłem, ale się zapisujcie. Może bedzie z tego coś fajnego :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

fakt istoty typu nigel nadaja sie tylko do exterminacji razem ze swojimi tematami a co do fan klubu to mysle ze mozna by w koncu sprobowc bo przeciez nic sie nie straci jak by nie bylo

ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

Moim zdaniem ma, bo ten film co prawda nie każdemu do gustu przypadnie, lecz dużo osób jednak polubi ten film. Ja naprzykład jestem oszalały na temat Spider-Mana, ale nie mogę sobie przedarować, że to koniec Brocka, a w Transformerach mnie to zadziwiło, że to niby film dla dzieci, a nawet mój starszy oglądał z zafascynowaniem. Spider-Man 3 nie za dobrze wyszedł, ale Transformers... Więc moim zdaniem się raczej opłaca. Zresztą sam ocen Transformery, a Spider-Mana 3

ocenił(a) film na 10
kajufilm

Jak chcesz to się zapisz kajufilm , bo nic jak sam napisałem do stracenia nie masz. A zawsze zdobedziesz dużo informacji...

ocenił(a) film na 10
Fish40

Sluchaj spider 3 byl fajnym filmem jak i cala saga ale osobiscie wole o wiele lepiej transformery,batmana czy X-Meny.czemu?bo moim zdaniem producenci popelnili blad role petera dajac tobiemu.. a mary jane tej aktorce(przepraszam ale nawet nie wiem jak sie nazywa).Oni nigdy do tego nie pasowali.. a co do 3 to jest za duza kumulacja akcji w jednym filmie i watkow.pozatym oki film

ocenił(a) film na 8
kajufilm

Tobey pasuje do roli Parkera jak nikt inny... Parket, to była ciota i Tobey się nadaje :D A Kirsten Dunst (M.J. Watson), to bym od razu wypier... na zbity pysk.

ocenił(a) film na 8
Fish40

Ty chyba nie zrozumiałeś tego co napisałem...
W fan-klubie chodzi o, to żeby rozmawiać o fimie/filmach, ale jak po premierze filmu każdy będzie miał na, to wyjebane i nie będzie wchodził na forum bądź w ogóle na neta, to z kim będzie gadać? sam ze sobą albo max z jedną osobą...szkoda fatygi.

ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

Zawszę coś jest. Od razu po premieze Spider-Mana były już tematy Spider-Mana 4 np. Jacy wrogowie beda w Spider-Manie 4. Niektórzy pisali ze Lizard i Hydro-man, inni Lizard, Venom i Carnage, a jeszcze inny że Morlun. Teraz jest gorąco z Punisherem: War Zone i Transformerami.

ocenił(a) film na 8
Fish40

Przez tydzień po premierze coś się działo, ale później wszystko siadło i ze Spider Teamu tylko Darth Carnage wchodzi na forum...

ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

I przy okazji chce to troszeczkę podkrecić. Żeby było gorąco w postach. spider-man.pl - niezłe forum
punisher.pl - nie ma forum
transformers.pl - jest w ogóle taka strona?

ocenił(a) film na 8
Fish40

Nie ma bo, to dopiero pierwsza część o robotach. Może po niej ktoś coś takiego założy.

ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

A ja chcę właśnie dlatego stworzyć fan-klub bo nie ma nic takiego. Oprócz Spider-Mana.

ocenił(a) film na 8
Fish40

No, to stwarzaj... ja Ci tylko powiedziałem co będzie po premierze ;]
Powodzenia w realizacji ;]

ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

THX Dex... A ty nie chcesz się dołączyć. Ten kto będzie pierwszy, to sam wiesz. Razem z nim będziemy realizatorami fan-klubu.

ocenił(a) film na 8
Fish40

Jakoś mnie takie rzeczy nie kręcą. ;]

ocenił(a) film na 6
Fish40

Jesteście fanami to wchodźcie na www.transformersg1.mojeforum.net Stronka o Generation 1. Pobór robię ^^ Ale nie musicie się kłócić. Jak ktos robi taką podpuchę to po prostu olać i pójść na to do kina by samemu zobaczyć...Każdy ma właśne zdanie i autor ma po prostu takie które nie podoba się innym. Film mi się spodobał. Lekki, fajne efekty...Po prostu dobry na lato.

ocenił(a) film na 6
Fish40

Ups nie w tym temacie wpisałem ale ze mnie gapa...ale to już gorączka daje znać

Fish40

W całym tym sporze będe trzymać jednak strone Dexa. Po kij cholere tworzyć kolejne pseudo fan kluby skoro wiadomo że z poprzednich nic nie wynikło i od razu zostały pozamykane???? Zresztą dziecko, ile ty masz lat???? 13? 14? Rozumiem że człowiek w tym wieku chce przynależeć do jakiejś grupy, najlepiej do takiej którą sam założył i w ktorej z kopyta będzie liderem ale nie tędy droga. Weź sie koleś za naukę i założ swoja partie polityczna. Na dowidzenia moge cie pocieszyć i powiem że wielu jest takich półgłówków jak ty którzy po każdym nowym filmie co im sie spodoba chcą zakładać jego fankluby. Film jest statyczny - zawsze będzie taki sam, akcja będzie się toczyć zawsze tak samo i chociaż gdybyś oglądał ten sam film miliony razy to i tak dymek papierosa glownego bohatera zawsze będzie leciał w tą samą stronę, więc fanklub filu nie ma najmniejszego sensu - co, chcecie omawiac w kolko te same sceny???? To nie jest wiersz ani kurna książka!!!!!

ocenił(a) film na 10
Hannibal_Lecter_4

I po co piszesz te tematy? Zawsze znajdzie się jakiś temat, np. Teraz jest gorąco bo ma być nowa gierka z pajączkiem, Spider-Man 4, albo nowa kreskówka, z Transformerami to samo, ma być 2 część. (Te tematy będą się dłuuużyć) I ja tego nie rozumiem. Po co to piszesz? Zakładam ten fan-klub bo się tym interesuję.

P.S. Dla twojego rozumu, ja się dobrze uczę, mam 4.98 średnią, więc się nie wtrącaj.

ocenił(a) film na 10
Fish40

Zapiszcie się do mojego fan-klubu. Zapraszam nawet zgorzchniałych ludzi.