7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308297
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers
ocenił(a) film na 8
kubix28

ja oglądam :p

kubix28

Ja się boje jutrzejszego dnia- ten film leciał na początku kwietnia 2010 roku, dokładnie 9 kwietnia, było to zaraz po świętach, identycznie jak teraz, tylko, że teraz jest koniec kwietnia, co było 10 kwietnia 2010 roku wiadomo.....też jakieś samoloty w filmie uderzające w wieżowce, wieczorem jeszcze europoseł do 25.05 Marek Migalski zakazywał brać generała Jaruzelskiego do samolotu do Moskwy na 9 maja przez jeszcze żyjącego prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego, hm.....

Irish_Americ

CZYM JEST BAMBELBE ZANIM ZMIENIŁ SIĘ ZMIENIŁ SIĘ W CAMARO NA AUTOSTRADZIE PLIZ POWIEDZCIE BO PRAWKO ZDANE A TEN SAMOCHÓD JEST ZAJEBISTY

ocenił(a) film na 7
roki200

Też Camaro, tylko starszym modelem...

Carmaine

KTÓRA TO JEST GENERACJA NA WÓZEK MOGE WYDAĆ 100.000

ocenił(a) film na 7
roki200

Nie interesuje się samochodami z US... Sam musisz poszukać na ebayu...

ocenił(a) film na 7
roki200

już wiesz że camaro - to i tak dużo - szukaj a znajdziesz

maly_leju

DOBRA JUŻ WIEM 2 GENERACJA DZIĘKI LUDZISKA JAK KUPIE TO NAPISZE JAK SIĘ JEŹDZI BO TE NOWE CAMORO WYGLĄDA JAK KWADRATOWA PUSZKA. JEST PASKUDNE

ocenił(a) film na 7
roki200

dokładnie ta ekologia i byle mniejsze spalanie to już wszystkim na mózg siada
co z tego ze auto opływowe ale przecież wygląda jak wyrzygane
stare auta chociaż jakoś wyglądały: stare mustangi, camaro (ogólnie wszystkie stare autka typu muscle) a nawet toyota corolla ke20 - cudo w ogóle nie podobna do dzisiejszych - przytuliłbym takie autko z duszą jakbym miał na to kasę...

maly_leju

moim marzeniem jest supra wóz z szybkich i wściekłych może kojażysz ale w polsce nie można zarejestrować z kierownicą po prawej

ocenił(a) film na 7
roki200

tak, spoko autko

ocenił(a) film na 7
roki200

Na takie pytania - IMCDb
http://imcdb.org/vehicle_109092-Chevrolet-Camaro-1977.html

Co do piątej generacji - IMO jedna z lepiej wyglądających generacji Camaro oraz najefektowniejszy z obecnie produkowanych samochodów amerykańskich (może jeszcze za SRT Viperem).

użytkownik usunięty
kubix28

TVN - to jedyny kanał tv na którym, można obejrzeć super filmy, a Transformers- wymiata

ocenił(a) film na 5

wymiatają to 10 minutowe reklamy, na pierwszej zdążyłem zrobić kolacje, na drugiej zrobić pranie, a na trzeciej się wykąpać xD

Ajinur

Nienawidzę reklam, to przekleństwo każdego filmu.

nudecroft

No w sumie przekleństwo, ale... oglądając film bez reklam mam ochotę zrobić pausę, żeby : iść do WC/ przynieść lub zrobić coś do picia / sprawdzić pocztę, forum, opinie na Filmweb ;) itp

ocenił(a) film na 7
dorocia8

heh ja już zauważyłem że jak oglądam film bez reklam np na 1 lub 2 to zaraz mi się coś chce (jeść, siku) lub ktoś coś ode mnie chce, a jak są te reklamy to się tylko wkurzam

ocenił(a) film na 7
Ajinur

dokładnie 3 reklamy ponad 10 minut każda- masakra...

kubix28

Ja też oglądam:)

ocenił(a) film na 9
kubix28

Dzisiaj ponownie o 00.30...