7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308315
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

wiec nie sciagajcie! trzeba dac zarobic, powstana kolejne superprodukcje:)

ocenił(a) film na 7
jakotako

J tam i tak pójdę:P na FF2 nie byłem to na robociki pojadę właściwie;P
pzd.

ocenił(a) film na 1
Numer_44

po co ma powstawac jakis tam film o bijacych sie samochodowych robotach

ocenił(a) film na 6
fifionek_1991

A po co ktos dal Ci prawo glosu. Nie podoba sie to idz ogladaj telenowele!!!

danus1986

Po to żeby taki ktoś jak ty mógł sobie pisać takie bzdury na filmwebie bo o niczym innym nie potrafi.

puchoo

ja ide na to.Jak bedzie.Juz nie moge sie doczekac

fifionek_1991

chociazby po to, zeby fani efektow specjalnych mieli frajde...

ocenił(a) film na 10
jakotako

fifonek zostal stworzony aby innych denerwowac i wyprowadzac z rownowagi !!!!! :P

jakotako

Taki film musi zarabiac!
Chodzi o to, ze sam pomysl na film jest faktycznie nie najwyzszych lotow, ale to przeciez nie dla pomyslu sie taki film oglada. nie jeden taki film juz przepadl z kretesem (temu to jednak chyba nie grozi...)

uwielbiam efekciarskie wysokobudzetowe filmy, gdzie chodzi tylko o efekty, jest to wspaniala robota ludzi od efektow specjalnych i jest co podziwiac. chodzac do kina ludzie pokazuja ze nie razi ich brak wielowatkowej fabuly czy przeslan moralnych, a popyt na superprodukcje.
mam nadzieje ze takich filmow bedzie jak najwiecej!!

jakotako

racja ja pójde na pewno po pierwsze ze lubie tego typu filmy po drugie lubie michael-a bay-a i wogóle warto moim zdaniem przecie| to superprodukcja. Pamietam jak bylem troche mlodszy to ogladalem bajke na cartoon network transformers

ocenił(a) film na 6
jakotako

Ja oglądałem ten film. Zdarłem z sieci, ale i tak pójdę do kina :) Jestem mile zaskoczony - dam zarobić tym ludziom, bo film pierwsza klasa :)

KAMP

no to masz fart, bo kto nie pojdzie tego znajde i bedzie zle...

ocenił(a) film na 6
jakotako

As You wish :) Pewnie, że pójdę do kina - oglądałem słabą wersję kinową, ale i tak byłem pod wielkim wrażeniem. Ja chce drugą część :D Ciekawa końcówka jest pierwszej części. Fajnie jakby Unicrona zrobili i cały ten bajzel wokół niego :)

ocenił(a) film na 6
jakotako

Oczywiście, że ide na to do kina, moze to byc największa produkcja lata

ocenił(a) film na 10
jakotako

TEN film musowo trzeba zobaczyc w kinie !!! Nie widze innej mozliwośći !!