Po to żeby taki ktoś jak ty mógł sobie pisać takie bzdury na filmwebie bo o niczym innym nie potrafi.
fifonek zostal stworzony aby innych denerwowac i wyprowadzac z rownowagi !!!!! :P
Taki film musi zarabiac!
Chodzi o to, ze sam pomysl na film jest faktycznie nie najwyzszych lotow, ale to przeciez nie dla pomyslu sie taki film oglada. nie jeden taki film juz przepadl z kretesem (temu to jednak chyba nie grozi...)
uwielbiam efekciarskie wysokobudzetowe filmy, gdzie chodzi tylko o efekty, jest to wspaniala robota ludzi od efektow specjalnych i jest co podziwiac. chodzac do kina ludzie pokazuja ze nie razi ich brak wielowatkowej fabuly czy przeslan moralnych, a popyt na superprodukcje.
mam nadzieje ze takich filmow bedzie jak najwiecej!!
racja ja pójde na pewno po pierwsze ze lubie tego typu filmy po drugie lubie michael-a bay-a i wogóle warto moim zdaniem przecie| to superprodukcja. Pamietam jak bylem troche mlodszy to ogladalem bajke na cartoon network transformers
Ja oglądałem ten film. Zdarłem z sieci, ale i tak pójdę do kina :) Jestem mile zaskoczony - dam zarobić tym ludziom, bo film pierwsza klasa :)
As You wish :) Pewnie, że pójdę do kina - oglądałem słabą wersję kinową, ale i tak byłem pod wielkim wrażeniem. Ja chce drugą część :D Ciekawa końcówka jest pierwszej części. Fajnie jakby Unicrona zrobili i cały ten bajzel wokół niego :)