no no widziałem jest po napisach. DOkladnie podczas napisów. POjawia się między assistant sound, a wypisanymi miastami. Faktycznie ten filmik jest lepszy niż to co było w Piratach na końcu. Po za ttym tu fajny jest ten Optimu w roli człowieka, który trzyma snikersa, świetnie się stransformował w zioma. A jakby ktoś nie wiedział to po dachu biegnie Generał Daimos i jeden z podopiecznych Yattamana, grają kulką zrobioną z mojego trabanta. Tak tak sam Stefan Szpilberg z Michałem Bejem do mnie przyjechali i powiedzieli. "Wiesz co potrzebujemy twojego auta, damy Ci za niego kilka milionów dolarów, bo u nas takich nie ma w amerycę, nie mamy trambantów a ni maluchów". No i wzieli.
Dla tych co pójda do kina tej zajebisty filmik z elemantami snikersa włącza się podczas projekcji w 1h 30 minutach po wciśnięciu kodu X,X,X,L1,R1,O,O,[],X,->,<-,O,R1. A i trzeba mieć kole w prawej dłoni.
co to za gówno ma byc ???? Czy ty wiesz co to jest ??? Zwykla reklama a nie JEDNA ze scen z filmu !!! LOL ^^
Ej dlaczego odrazu gównem, ja tam się uśmiałem jak to przeczytałem. Generalnie to zaśmieca ten co zakłada wątek, a to co w nim się dziej to już jest mało istotne.
Bo tak naprawdę to można by tu założyć z 10 - 20 tematów i dyskutować, a tym czasem każdy musi mieć swój własny, praktycznie nikt nie kontroluje tego co się tu dzieje.
A tak to przynajmniej można zobaczyć jak ludzie reagują w różnych sytuacjach czasem ktoś napisze jakąś ironie, sarkazm czasem odrazu obrzucą kogoś i pozywają. Dobrze jest widzieć z kim się dyskutuje w jakiś konkretnych tematach.
No tak oki ..... ale juz od tych "niepotrzebnych tematow" az mi sie nie dobrze robi ! Po co denerwowac ludzi ??? Widac ze sie komus nudzi i nie ma pomysłu co i jak pisac !!!! :p
Speederman absolutnie też się z tym zgadzam, ale w tym wypadku to nie jest takie do końca zaśmiecanie:D
Mnie też to wk.ruwia. Wystarczy wejść na film Dark Knigt. I tam taki upierdliwiec siedzi co zwie się dark knight i on zaśmieca forum nieźle i wszyscy się wkurzają bo potrafi na w każdym oddzielnym temacie wsadzić jednego linka do strony batcave pokazując kolejny nowy temat blogu:]
ale to uznałem wręcz za zabawne całkiem i pomyślałem, że a nóż jakaś lebiega uwierzy:D