7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308325
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Chyba jestem już za stary na takie głupoty i pewnie dlatego film ani trochę mi się nie podobał. Ludzko gadające roboty z innej planety okazujące ludzkie uczucia i emocje, umierające i rozpaczające to już lekka przesada.

Trzeba jednak przyznać, że efekty specjalne w tym filmie robią piorunujące wrażenie, zwłaszcza walki w mieście.

No i kupa śmiechu zawsze gdy mowa o amerykańskim systemie wychowywania młodzieży. Sto tysięcy sztywno, wręcz mechanicznie przestrzeganych (durnych) reguł na każdą okazję, by całość wyglądała na żyjącą w zgodzie i miłości rodzinę.

Generalnie film można obejrzeć, ale u kumpla na kompie. W kinie odradzam, szkoda pieniędzy.

erwu

Nagrode mu dac! ...glupszej opini o tym filmie to tutaj jeszcze nie bylo.

ocenił(a) film na 10
erwu

u kumpla na kompie???!!! o lol ;D ;x ??????§§§§§§

ocenił(a) film na 6
merowing

U kumpla na kompie hahahaha do kina odradza. hahaha. skad ty sie chlopie urwales???

erwu

I takich właśnie idiotycznych komentarzy można się spodziewać, gdy się mówi co się myśli.

ocenił(a) film na 6
erwu

No niestety. Dlatego nie warto nic pisac. Film faktycznie durny ale przyjemnie sie go pochłania,

ocenił(a) film na 9
erwu

U kumpla na kompie to sobie możesz Shrecka 3 obejżeć bo ani tam efektów nie ma ani film specjalnie za ciekawy nie jest.
Natomiast Transformers TRZEBA zobaczyć w kinie, bo oglądanie takiego filmu na kompie to grzech !
Efekty wizualne i dźwiękowe, oraz piękna muzyka Jablonskiego wgniotą w fotel !
Ja polecam bardo =D (wychowałem się na G1).